Un bărbat din Texas a fost ucis de albine, în timp ce tundea iarba
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Mabel Amber de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Mabel Amber de la Pixabay
Un bărbat din Texas a murit după ce a fost atacat de albine, în timp ce tundea iarba.

Un bărbat din Brecknridge, Texas a murit după ce a fost atacat de un roi de albine agresive în curtea casei sale, scrie CNN.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani tundea peluza când a fost atacat de roiul de albine africanizate, cunoscute și ca „albine ucigașe”. 

Un mesaj postat pe Facebook de către pompierii din Brecknridge arată că au fost chemați la fața locului luni și au descoperit, alături de polițiști, cât de agresive erau albinele. 

Victima a fost înțepată de numeroase ori și a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor pompierilor de a-l resuscita pe bărbat, a fost constatat decesul.

Unul dintre pompieri a reușit însă să o salveze pe soția bărbatului de 70 de ani, după ce a îmbrăcat-o cu uniforma lui și a scos-o din casă. În cele din urmă, ea a fost transportată la spital.

Coloniile de albine africanizate sunt complet diferite, la fel și felul în care trebuie gestionate”, a spus Bobby Cahisson, director al companiei Georgia Bee Removal, care a precizat că „vibrația unei mașini de tuns iarba sau zgomotele puternice le pot face să devină defensive”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel