Un bărbat din Suceava și-a dezgropat prietenul ca să se asigure că e mort, după ce îl visase
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un bărbat din Suceava și-a dezgropat prietenul ca să se asigure că e mort, după ce l-a visat.

Caz șocant în Suceava. Un bărbat și-a dezgropat prietenul ca să se asigure că e mort, după ce l-a visat. Acesta a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă după ce a săpat mormântul și a scos capacul sicriului, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. Cel care i-a alertat pe polițiști a fost preotul din localitatea Corocăieşti. Persoana decedată fusese înmormântată acum câteva zile.

Familia anunțase preotul că mormântul a fost profanat



"La data de 2 aprilie 2024, în jurul orelor 09,00, preotul paroh a fost anunţat de către familia defunctului despre faptul că mormântul acestuia a fost profanat. Deplasându-se la faţa locului, preotul a observat că cele spuse de membrii familiei se confirmă, respectiv mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis, motiv pentru care a sesizat organele de poliţie prin S.N.U.A.U. 112", au precizat poliţiştii.

Bărbatul care a săpat mormântul are 45 de ani şi este din localitatea Stroieşti. El şi-a motivat gestul prin faptul că este simpatizant al unui cult religios. Potrivit lui, a fost prezent la înmormântarea din data de 28 martie iar în noaptea de 1 spre 2 aprilie l-ar fi visat pe "fratele" Viorel şi-a crezut că i-a transmis un semn de viaţă din sicriu. Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal cu privire la comiterea infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel