Un bărbat din Suceava a sunat un polițist de 30 de ori în patru ore, ca să-l înjure. Era nervos că a fost chemat la Poliție
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Foto ilustrativ: Agerpres
Foto ilustrativ: Agerpres
 Un sucevean chemat la Poliție a sunat un polițist de 30 de ori în 4 ore, să-l înjure. Bărbatul era înscris în Registrul național al persoanelor care au comis infracțiuni sexuale și a fost chemat la Poliție după ce nu a fost găsit acasă.

Un polițist a încercat vineri să-l verifice acasă pe bărbat de 64 de ani înscris în Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale.

Pentru că nu a fost găsit acasă, bărbatului i s-a lăsat o înștiințare să se prezinte la Poliție, precum și datele de contact ale polițistului de caz.

Între orele 19.00 - 23.00, polițistul de caz din Suceava a fost sunat de bărbat de 30 de ori de pe două telefoane mobile, iar cel care l-a sunat l-a înjurat și amenințat.

Instanța a permis o percheziție la locuința suceveanului, astfel că sâmbătă polițiștii au pătruns în forță în apartamentul acestuia, după ce a refuzat să deschidă ușa.

La percheziție au fost ridicate șapte telefoane mobile și alte mijloace de probă.

La sediul poliției, bărbatul de 64 de ani a recunoscut hărțuirea.

Duminică, suceveanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, relatează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel