Un bărbat din Galați și-ar fi ucis iubita înainte de a se sinucide. Cadavrele celor doi, găsite de copii
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat din Galați și-ar fi ucis iubita înainte de a se sinucide. Cadavrele celor doi, găsite de copii / Foto: Pixabay
Un bărbat din Galați și-ar fi ucis iubita înainte de a se sinucide. Cadavrele celor doi, găsite de copii / Foto: Pixabay
Un bărbat din Galați și-ar fi ucis iubita înainte de a se sinucide. Cadavrele celor doi au fost găsite de copii.  

Doi copii din Galați și-au găsit mama și concubinul morți în casă. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi ucis-o pe femeie, apoi s-a sinucis, transmite Realitatea Plus. 

Cei doi copii au fost plecați la o mătușă, iar atunci când au revenit acasă au făcut descoperirea macabră. Fata de 17 ani l-a găsit pe bărbat mort în garaj, în timp ce băiatul de 10 ani și-a descoperit mama fără suflare într-una dintre camerele locuinței.

Femeia de 32 de ani ar fi fost dezbrăcată, potrivit anchetatorilor. Aceasta a fost, cel mai probabil, strangulată de bărbat, iar concubinul de 42 de ani și-a pus, ulterior, capăt zilelor. Cei doi trăiau împreună de aproximativ opt ani, iar cunoscuţii spun că se certau des pentru că bărbatul era gelos, însă nimeni nu se aștepta să se ajungă la o asemenea tragedie.

Ce se va întâmpla cu copiii

Cei doi copii vor primi consiliere psihologică de la specialiștii Direcției pentru Protecția Copilului. Deocamdată, rămân în cadrul familiei, la rudele care au stabilit că vor să aibă grijă de ei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz, iar trupurile celor doi au fost ridicate pentru necropsie.

Tânără de 25 de ani din Râmnicu Sărat, înjunghiată în spate de iubitul său atunci când mergeau la un botez

O tânără de 25 de ani din municipiul Râmnicu Sărat  a fost înjunghiată de iubitul său. Bărbatul, care este cu 18 ani mai mare decât tânăra, originar din Bordești, județul Vrancea, a abandonat-o pe femeie într-o baltă de sânge și a fugit. de la fața locului. El a fost de polițiști după mai multe ore în satul natal. Cazul este acum pe masa procurorilor, iar individul a fost deja arestat preventiv pentru tentativă la omor.

Totul s-a întâmplat duminică, 22 august, în municipiul Râmnicu Sărat, atunci când cei doi se pregăteau să meargă la un botez, în familie. Din motive încă necunoscute cei doi s-au luat la ceartă iar la un moment dat scandalul a degenerat, iar a luat un cuțit și și-a înjunghiat în spate iubita. Bărbatul a fugit, iar tânăra a strigat după ajutor și și-a alertat vecinii. Aceștia au sunat imediat la Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel