Un bărbat din Dâmbovița și-a ucis mama bolnavă de COVID pentru a o scăpa de suferință, apoi s-a spânzurat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay
Crimă oribilă în Dâmboviţa. Un bărbat și-a ucis mama bolnavă de COVID, apoi s-a spânzurat.

Un bărbat din satul Speriețeni, din comuna dâmbovițeană Gura Șuții, și-a ucis mama, bolnavă de COVID, iar apoi s-a spânzurat. Potrivit anchetatorilor, acesta a lăsat și un bilet în care și-a gestul extrem, scrie Realitatea.net.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a vrut să îi curme într-un mod brutal suferința mamei sale, infectată cu Covid, așa că a pus mâna pe topor. După ce și-a ucis mama, în vârstă de 69 de ani, bărbatul s-a spânzurat. 

Fapta bărbatului i-a șocat pe săteni. Bărbatul avea o stare materială bună, a deținut un magazin în sat și chiar voia să plece în Franța pentru a-și deschide o firmă. Poliția a deschis un dosar penal pentru omor, iar dosar este instrumentat acum de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

VEZI ȘI: VIDEO - Imaginile neputinței din spitalele României. Bolnavii regretă că nu s-au vaccinat. "M-am luat după proști!" / "Moartea e aproape"

Un tânăr  din Timișoara și-a UCIS mama cu o bucată de lemn

Timișoara a fost îngrozită de fapta odioasă a unui tânăr. În zona Timocului un bărbat de 34 de ani și-a ucis cu bestialitate mama, scrie Opinia Timișoarei. 

Se pare că bărbatul are probleme psihice și fusese de curând externat dintr-un sanatoriu de părinții săi. Acesta a stat o vreme internat la Spitalul de Psihiatrie din Gataia. Surse judiciare au informat că bărbatul s-a aflat mai mult timp sub tratament în Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, de unde tocmai a fost externat de către părinţi. Într-un exces de furie, acesta şi-ar fi atacat mama, care se afla într-o altă cameră, lovind-o cu o bucată de lemn în cap, în mod repetat, apoi a fugit.

Bărbatul a ajuns acasă în cursul zilei de vineri, 8 octombrie și într-un acces de furie s-a năpustit asupra mamei sale care se afla în aceeași locuință cu el. Acesta i-a zdrobit capul mamei sale cu o bucată de lemn până ce femeia și-a dat ultima suflare, apoi a fugit. Cadavrul femeii a fost descoperit de tatăl bărbatului. Aceasta se afla într-o baltă de sânge, iar soțul său a sunat imediat la 112. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind însoțiți de un echipaj medical, care însă a putut doar să pronunțe decesul victimei. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel