Un bărbat din Cluj a fost anunțat că trebuie să intre în carantină la revenirea în țară, deși NU a plecat nicăieri
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat din Cluj a fost anunțat că trebuie să intre în carantină la revenirea în țară, deși NU a plecat nicăieri / Foto: Pixabay
Un bărbat din Cluj a fost anunțat că trebuie să intre în carantină la revenirea în țară, deși NU a plecat nicăieri / Foto: Pixabay
Un bărbat din Cluj a fost anunțat că trebuie să intre în carantină la revenirea în țară, deși nu a plecat nicăieri.

Un bărbat din Gherla, județul Cluj, a primit, miercuri seara, un SMS ciudat prin platforma Corona-Forms, care îl anunța că trebuie să intre în carantină fiindcă a revenit din țară, scrie Gherlainfo.ro. El ar fi fost informat că, după ce a trecut de Aeroportul Otopeni, trebuie să stea în carantină timp de 14 zile.

Totuși, bărbatul susține că nu a fost nicăieri, ar fi stat acasă. În plus, chiar dacă ar fi mers, tot nu ar fi trebuit să stea în carantină pentru că este vaccinat cu schema completă. 

"N-am ieșit din țară de vreo opt ani! Am făcut doar traseul Gherla-Jucu și retur, unde lucrez. Ca să nu mai zic că sunt vaccinat de cinci luni!", a mărturisit bărbatul.

DSP a informat că pot exista erori în comunicarea rezultatelor testării dacă numărul de telefon este greșit.

Un brăilean și-a alungat soția de acasă, apoi a fugit din CARANTINĂ pentru se certa în continuare cu ea

Un bărbat din Brăila, plecat din carantină pentru a se certa cu soţia, a fost depistat de jandarmi, la mijlocul lunii august, în urma unui apel la 112 prin care era anunţat un scandal la o adresă de la periferia municipiului, relatează Agerpres.

Din verificări a reieşit că bărbatul, în vârstă de 40, ani şi-a alungat soţia de acasă, apoi a plecat după aceasta pentru a continua cearta, deşi se afla în perioada de carantină. Un echipaj de jandarmi l-a depistat pe bărbatul care continua să-şi jignească soţia, dar şi pe proprietara imobilului care o găzduise.

„Brăileanul a fost dat de gol printr-un apel la 112, prin care era anunțat scandalul la o adresă de la periferia cartierului Chercea din municipiul Brăila. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la locul indicat, unde l-a depistat pe bărbatul scandalagiu ce continua să-și jignească soția, dar și pe proprietara imobilului ce o „găzduise” pe femeia fără apărare. În momentul verificării, jandarmii au constatat că brăileanul figura în izolare la domiciliu la o altă adresă din municipiu.”, au anunțat jandarmii brăileni.

VEZI ȘI: Un tânăr a fugit din carantină pentru se relaxa la băi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel