Un bărbat din Buzău s-a aruncat de la etajul 5. Ar fi suferit de depresie după infecția cu COVID
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat din Buzău s-a aruncat de la etajul 5. Ar fi suferit de depresie după infecția cu COVID / Foto: Pixabay
Un bărbat din Buzău s-a aruncat de la etajul 5. Ar fi suferit de depresie după infecția cu COVID / Foto: Pixabay
Un bărbat din Buzău s-a aruncat în gol de la etajul 5 al blocului în care locuia.

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din Buzău s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia. Acesta ar fi suferit de depresie după infecția cu COVID-19, scrie realitateadebuzau.net.

Bărbatul ar fi avut în urmă cu câteva luni o formă ușoară de COVID-19. De atunci el ar fi amenințat în repetate rânduri că își va pune capăt zilelor. Vineri dimineață și-a pus planul în aplicare. Într-un moment în care soția sa se afla într-o altă cameră, bărbatul a deschis geamul din dormitor și s-a aruncat în gol.

Un echipaj de la SMURD Buzău a ajuns imediat la fața locului, iar medicii au început manevrele de resuscitare. Bărbatul a fost urcat în ambulanță și transportat la UPU, însă medicii au declarat decesul la scurt timp. 

"La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 71 de ani căzut de la înălțime. Bărbatul a fost transportat de un echipaj SMURD în stop cardio-respirator S-au început manevrele de resuscitare însă fără succes, medicii declarând decesul. Bărbatul a suferit mai multe traumatisme la nivelul capului, membrelor superioare și inferioare.", a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

O femeie infectată cu SARS-CoV-2 s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Floreasca

Tot astăzi, o femeie în vârstă de 61 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 6 al Spitalului Floreasca. Aceasta a fost preluată din curtea spitalului și a fost resuscitată, dar la scurt timp a murit.

Pacienta ar fi avut probleme la nivelul oaselor și simptome de coronavirus. Femeia nu a mai așteptat rezultatul testului și după zece minute de când a vizitat-o medicul aceasta s-a aruncat de la etaj. Vezi mai mult AICI.

Un alt pacient s-a aruncat de la etajul 7 al Institutului Fundeni din Capitală

Un al pacient, în vârstă de 70 de ani, s-a aruncat vineri de la etajul şapte al Institutului Fundeni din Capitală. Bărbatul a murit pe loc. Medicii nu au mai putu face nimic pentru a-l salva. Deocamdată nu se știe de ce bărbatul a recurs la acest gest extrem. Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele în care pacientul a murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel