Un bărbat din Bucureşti ar fi agresat o femeie în staţia de tramvai. Poliţia face cercetări
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik / travelarium
Foto cu rol ilustrativ: Freepik / travelarium
Un bărbat de 39 de ani din Bucureşti este cercetat, după ce ar fi agresat o femeie în staţia de tramvai. 

Un bărbat în vârstă de 39 de ani este cercetat de poliţiştii bucureşteni după ce ar fi agresat sexual o femeie, în timp ce se aflau într-o staţie de tramvai din Sectorul 5.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei transmis AGERPRES, joi, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 18 Poliţie au declanşat cercetările faţă de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

"În dimineaţa zilei de joi, în jurul orei 8,30, un echipaj din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 39 de ani, imediat după ce ar fi agresat sexual o femeie, în timp ce se aflau într-o staţie de tramvai, din Sectorul 5", se precizează în comunicat.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie, cercetările fiind continuate, din oficiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, informează DGPMB.

Poliţia Capitalei face apel atât la persoana vătămată, care la data menţionată a fost victima acestei infracţiuni, cât şi la alte persoane, dacă au fost victimele unei astfel de infracţiuni, să se deplaseze la Secţia 18 Poliţie, ori la cea mai apropiată secţie de poliţie, pentru a depune plângere în acest sens, scrie Agerpres.

Acum trei zile, un bărbat de 63 de ani a agresat o minoră de 17 ani dintr-un centru de plasament 

Poliţiştii Capitalei au efectuat, luni, două percheziţii într-un dosar ce priveşte agresiunea sexuală a unei minore de 17 ani, dintr-un centru de plasament, de către un bărbat de 63 de ani, din judeţul Teleorman.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, la data de 6 septembrie, Secţia 21 Poliţie a fost sesizată că, la data de 21 august, o minoră, în vârstă de 17 ani, beneficiară a unui centru de plasament, din Sectorul 6, ar fi fost agresată sexual de un bărbat.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 63 de ani, din judeţul Teleorman.

"În urma percheziţiilor efectuate, la data de 18 septembrie 2023 au fost identificate şi ridicate mai multe dispozitive electronice. De asemenea, bănuitul a fost depistat şi condus la audieri", informează Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel