Un bărbat din Argeș și-a sechestrat și bătut nora și nepoata
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat din Argeș și-a sechestrat și bătut nora și nepoata / Foto: Pixabay
Un bărbat din Argeș și-a sechestrat și bătut nora și nepoata / Foto: Pixabay
Un bărbat de 69 de ani din Argeș și-a sechestrat și bătut nora și nepoata.

Un bărbat de 69 de ani din Argeș a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că le-ar fi sechestrat și le-a bătut pe nora lui și fata acesteia de în vârstă 16 ani, relatează PRO TV.

Femeia a a fost cea care sunat la 112 și a povestit că bărbatul a intrat peste ele în casă, înarmat cu un cuțit. Potrivit ei, acesta le-a ținut încuiate și le-a  bătut fără milă. Ar fi plecat abia după 3 ore, timp în care cele două au fost lovite și chinuite. În urma apelului polițiștii au pornit pe urmele lui și  l-au găsit în scurt timp . Bărbatul avea cuțitul asupra lui.

Totul s-a întâmplat când fiul bărbatului de 69 de ani era plecat de acasă. Bătrânul, care locuiește la țară, în comuna Căldăraru, ar fi năvălit în apartamentul din Pitești al familiei, pe motiv că este co-proprietar. În locuință se mai afla și nepotul bătrânului, un bebeluș care nu a împlinit încă un an. La audieri, bărbatul a pus atacul pe seama unui moment de nebunie, potrivit unor surse din anchetă. Pe numele lui a fost propus un mandat de arestare preventivă.  Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la 7 ani de închisoare, pentru lipsire de libertate loviri și alte violente.

 

Tânăr din Argeș, înjunghiat de unchiul său din cauza unei facturi la curent

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Buzoiești, județul Argeș, și-a înjunghiat nepotul, în urma unui conflict pornit de la o factură de curent, scrie ePitești.ro. Se pare că cei doi aveau branșament comun la curent, iar una dintre facturi l-a supărat pe bărbat.

Pe fondul consumului de alcool, agresorul a pornit o discuție cu nepotul, reproșându-i că acesta i-ar fura curent. La un moment dat discuția a degenerat, iar bărbatul a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe băiatul de 20 de ani. Victima a fost grav rănită. Tânărul a fost transferat de urgentă la spital și operat. Între timp, agresorul a fost reținut pentru tentativă de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel