Data publicării:

Un bărbat din Argeș a fost împușcat cu o armă de tip airsoft, în timpul unui conflict care a izbucnit între două familii

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Un bărbat a fost împuşcat cu o armă de tip airsoft, în timpul unui conflict între două familii care a izbucnit, sâmbătă, în localitatea Poiana Lacului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

La faţa locului au intervenit poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, precum şi echipe din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi de jandarmi, care au aplanat conflictul.

„La data de 08 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi în legătură cu faptul că, în localitatea Poiana Lacului, a avut loc o stare conflictuală, între membri a două familii, la care au participat mai multe persoane. (...) Din primele verificări, o persoană dintre cele implicate ar fi folosit un pistol de tip airsoft, cu care ar fi provocat leziuni uşoare la nivelul antebraţului unei alte persoane”, se precizează într-o informare transmisă de IPJ Argeş, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, la locul intervenţiei s-au deplasat şi poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi luarea măsurilor legale care se impun, a mai anunţat IPJ Argeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel