Un bărbat de 50 de ani din Vrancea și-a ucis iubita însărcinată
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay / Un bărbat de 50 de ani din Vrancea și-a ucis iubita însărcinată
Pixabay / Un bărbat de 50 de ani din Vrancea și-a ucis iubita însărcinată
Un bărbat de 50 de ani și-a ucis iubita de 32 de ani, care era însărcinată în 3 luni. 

Un bărbat de 50 de ani, din Dumitreşti, a fost reţinut de poliţişti în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind bănuit că şi-ar fi omorât concubina însărcinată, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. În cursul zilei de vineri, bărbatul a sunat la 112 afirmând că femeia însărcinată se simte rău, relatează Agerpres. 

"Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin apel la 112, vineri, în jurul orei 13,35, de către un bărbat din comuna Dumitreşti, cu privire la faptul că o femeie, concubina sa, în vârstă de 32 ani, însărcinată, se simte rău. Din nefericire, echipajul SAJ prezent la faţa locului a constatat decesul acesteia. Activităţile desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale şi specialiştii criminalişti au reliefat aspecte ce au condus la suspiciunea săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte", a precizat IPJ Vrancea.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea l-au reţinut pe concubinul femeii decedate, un bărbat de 50 de ani. Potrivit Poliţiei, femeia era însărcinată în trei luni. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul femeii. 

Au murit îmbrățișați

Dacă vrânceanul a pus capă zilelor iubitei sale, doi tineri au ales să moară îmbrățișați, în urma unei supradoze, într-un apartament din Ekaterinburg, Rusia. Dispăruți de o săptămână, doi tineri au fost găsiți morți, îmbrățișați. Cristina Romasheva avea 22 de ani, iar iubitul ei, Constantin Spiridonov, 27 de ani. Cadavrele lor au fost găsite într-un pat din locuința care îi aparținea bărbatului, scrie ural.kp.ru. Cei doi erau căutați de poliție de mai bine de o săptămână.

Dispariția fetei fusese anunțată de către familie. Părinții erau îngrijorați pentru că fata nu a revenit acasă și nici nu mai răspundea la telefon. Zeci de voluntari și oameni ai legii au căutat-o mai multe zile la rând. În cele din urmă a fost găsită în apartamentului iubitului său. Ciudat este că cei doi, ambii decedați, au fost găsiți îmbrățișați. Polițiștii susțin că bărbatul nu muncea și a fost condamnat anterior pentru furt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel