Un bărbat dat în urmărire internațională a fost prins în Timișoara pentru că asculta muzică prea tare pe stradă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Un individ de 25 de ani, condamnat pentru tâlhărie calificată și dat în urmărire națională, a fost prins în Timișoara.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani care este condamnat pentru tâlhărie calificată și dat în urmărire internațională a fost prins „din greșeală“ la Timișoara. Individul asculta muzică prea tare în timp ce se afla pe stradă.

Acesta are domiciliul în județul Prahova și a fost depistat în noaptea de vineri spre sâmbătă în Timișoara, alături de câțiva tineri. Jandarmii i-au oprit pe stradă, după ce aceștia purtau o boxă portabilă la care ascultau muzică.

„Un grup de patru bărbați a furat startul distracției de Revelion, astfel că petreceau pe stradă, ascultând muzică la nivel ridicat, cu ajutorul unei boxe portabile. Tinerii au fost opriți de echipajul de jandarmi care patrula în zonă, iar la legitimarea acestora, jandarmii au depistat un bărbat de 25 de ani pe numele căruia era emis un mandat de urmărire națională.

Tânărul, cu domiciliul în județul Prahova, avea de executat o pedeapsă de 4 ani de închisoare pentru complicitate la tâlhărie calificată, faptă săvârșită în vara anului 2020”, au transmis jandarmii.

Tânărul a ajuns, astfel, în închisoare pentru ispășirea pedepsei, conform Tion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel