Un bărbat cu un copil în brațe a amenințat că se aruncă de pe bloc
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Un bărbat din Tulcea, care ținea un copil în brațe, a amenințat vineri după-amiază că se aruncă de pe bloc, supărat că a rămas șomer. În final, bărbatul a coborât după acoperișul blocului, numai după ce a primit asigurări că va avea o întrevedere cu primarul orașului.

Victor Dima, cunoscut ca „Moşu“, s-a urcat pe un bloc, dar nu singur, ci împreună cu unul dintre fii săi, în vârstă de 10 ani. El a susținut că a apelat la acest gest extrem pentru că a rămas șomer, fără niciun motiv întemeiat și că nu mai are cu ce-și hrăni copiii.

Abia după aproximativ o oră, bărbatul a fost convins să coboare de pe bloc, dar numai după ce un negociator al poliției l-a asigurat pe bărbat că îi va facilita o întrevedere cu primarul localităţii pentru a discuta situația sa, aceasta fiind prima sa solicitare.

Bărbatul este un cunoscut al oamenilor legii, el fiind condamnat în februarie 2010 la doi ani de închisoare pentru ultraj, pentru că, în urma unui scandal, ar fi lovit cu sabia un polițist sosit la fața locului. În octombrie 2011, Tribunalul Tulcea a admis cererea de eliberare condiţionată înregistrată de Victor Dima.

"Copilul nu a fost în pericol, am o suspiciune că a fost o înţelegere a celor doi. Înainte să facă acest gest, el cred că a aranjat cu copilul. Copilul nu părea speriat, dar poate fi afectat. O echipă de la Protecţia Copilului este la faţa locului ca să stea de vorbă cu copilul. Negocierea a durat vreo 50 de minute. Se baricadase cu o scară şi nu se putea ajunge pe bloc", a spus la România TV, Sorin Ţugui, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel