Un bărbat băut a încercat de 6 ori să-și arunce mama în fântână, în Neamț
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Michal Jarmoluk de la Pixabay
Imagine de Michal Jarmoluk de la Pixabay
Un bărbat din Neamț a fost arestat preventiv după ce și-a torturat mama, în vârstă de 81 de ani, și a încercat de șase ori să o arunce în fântână.

Gheorghe L., în vârstă de 53 de ani, din comuna Borlești, a fost arestat preventiv de magistrații din cadrul Tribunalului Neamț, fiind acuzat de tentativă de omor sub forma violenței în familie. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău. 

El și-a torturat mama, o femeie de 81 de ani și a încercat de șase ori să o arunce în fântână, legată la gură. Totul s-a întâmplat pe fondul consumului de alcool și a unor conflicte preexistente.

Cum s-a ajuns aici 

De aproximativ doi ani, femeia încerca să-și convingă fiul să-și construiască o locuință pe un teren pe care îl deținea. El însă nu dorea să plece din casa părintească.

Pe 23 mai 2021, femeie a reluat discuţia. La ora 11.00, când bărbatul era într-o stare avansată de ebrietate, a împins-o pe femeie pe scări și a legat-o la gură cu o cârpă, apoi a bătut-o cu pumnii și picioarele, provocându-i leziuni la cap, torace şi membre.   

Pentru că victima îi spusese că îl va da afară din casă, a apucat-o de păr și a târât-o până la fântâna din grădina gospodăriei. Dorind să o omoare, a ridicat ambele obloane.

A încercat de șase ori să o arunce în fântână 

Femeia a scăpat pentru că bărbatul era prea beat. Individul a mers apoi în curte să vadă dacă fratele său s-a întors acasă și, observând că e tot singur cu mama lui, a mai încercat o dată să o arunce în fântână.

În total, au existat șase astfel de încercări. La un moment dat, când el plecase până în curte, femeia a reușit să se târască și s-a prins de trunchiul unui pom. 

Celălalt fiu a găsit-o și a cerut ajutor printr-un apel la 112. La spital, femeia a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial, echimoze, escoriaţii toracice şi comoţie cerebrală, scrie Adevărul.

Individul a depus plângere penală pentru a fost pocnit de frate

Inculpatul și-a recunoscut fapta, dar a și cerut să depună plângere penală pentru loviri și alte violențe împotriva a doi bărbați, între ei fiind fratele său. 

Se crede că fratele, împreună cu vecin, l-au pocnit când și-au dat seama de ce îi făcuse bărbatul femeii de 81 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel