Un bărbat a sărit dintr-un avion care se pregătea să decoleze
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Bilal EL-Daou de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Bilal EL-Daou de la Pixabay
Un bărbat a sărit dintr-o avion care se pregătea să decoleze, pe Aeroportul Internațional din Los Angeles.

Vineri, pe Aeroportul Internațional din Los Angeles, un bărbat a încercat de mai multe ori să pătrundă în cabina de pilotaj. După încercările eșuate, a deschis ușa avionului, a acționat toboganul de urgență și a sărit tocmai când aeronava se pregătea să decoleze, scrie BBC.

Echipajul de zbor a raportatul faptul că pasagerul a fost văzut ridicându-se brusc de pe scaun, când avionul rula spre pistă. A bătut în ușa cabinei de pilotaj și, în cele din urmă, a ieșit prin ușa de urgență.

Bărbatul a fost reținut și dus la spital cu răni, iar avionul s-a întors la poarta de îmbarcare.

În cauză a fost deschisă o anchetă.

Potrivit FAA, până la 25 mai, au fost raportate aproximativ 394 de cazuri de pasageri care ar fi 'interferat cu sarcinile unui membru al echipajului'. Anul trecut au fost investigate 183 de astfel de cazuri.

VEZI ȘI: certificat-covid.gov.ro - site-ul de unde descarci Certificatul Verde Covid, necesar pentru călătoria în UE

Sâmbătă, un avion s-a prăbușit peste o casă, SUA

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit peste o casă din din Utah, SUA, sâmbătă seara, scria CNN. În urma impactului, pilotul a murit. Din fericire, proprietarii casei nu erau acasă în momentul accidentului. 

Șeful poliției locale, Ulysses Black, a transmis că un apel la numărul de urgență a anunțat că un avion s-a prăbușit peste o casă, iar informația a fost confirmată de primele echipaje de pompieri care au ajuns la fața locului.

Deocamdată nu se cunoaște cauza accidentului, fiind deschisă o anchetă în acest sens. Abia după o verificare amănunțită se va putea stabili dacă este vorba despre un accident sau dacă a existat o defecțiune tehnică. Casa oamenilor a fost grav avariată. (Foto AICI.)

VEZI ȘI: Tânără traumatizată de experiența de stewardesă. Dezvăluiri din avion: Am asistat la mai multe decese decât cereri în căsătorie

Avion prăbușit și în Germania, sâmbătă

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit sâmbătă pe o clădire rezidenţială din oraşul Wesel din landul Renania de Nord Westfalia, în nord-vestul Germaniei, ucigând trei persoane şi rănind un copil, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, informează dpa şi Reuters, scrie Agerpres. (Citește mai mult AICI.)

VEZI ȘI: Localnicii au surprins momentul prăbușirii avionului militar MiG-21 LanceR. VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel