Data publicării:

Un bărbat a murit în zona Fântânei Mioriţa din Capitală, după ce a fost lovit de o maşină

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Un accident mortal a avut loc în Capitală, în zona Fântânei Mioriţa. Un bărbat de 42 de ani a fost lovit de o maşină. 

Un bărbat de 45 de ani a decedat, duminică dimineaţă, după ce a fost lovit de o maşină pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în apropiere de Fântâna Mioriţa.

La data de 22 septembrie, în jurul orei 07,10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe şos. Bucureşti-Ploieşti. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, care conducea un autovehicul pe şos. Bucureşti-Ploieşti, dinspre Piaţa Presei Libere către Bd. Aerogării, când a ajuns în apropiere de Fântâna Mioriţa, a surprins şi accidentat un pieton, bărbat în vârstă de 45 de ani, informează Brigada Rutieră.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

De asemenea, a fost efectuată testarea preliminară şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

În zonă au fost restricţionate benzile 1 şi 2 de circulaţie, pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, sensul de ieşire din Bucureşti, scrie Agerpres.

O tânără de 24 de ani, pasageră pe motocicletă, a murit în Bistriţa Năsăud 

O tânără de 24 de ani, pasageră pe o motocicletă, şi-a pierdut viaţa, sâmbătă seara, în urma unui accident rutier produs pe Drumul Judeţean 171 din comuna bistriţeană Căianu Mic, în care un autoturism a intrat în coliziune cu motocicleta.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, motocicleta era condusă de un tânăr de 25 de ani din Ilişua, iar la volanul maşinii se afla tot un tânăr, de 23 de ani, din Căianu Mic.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul motociclistului nu a putut fi efectuată testarea etilotest.

Tânăra de 24 de ani aflată pe motocicletă a fost găsită de echipajele SMURD în stop cardiorespirator şi în prima fază a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind ulterior intubată şi transportată cu echipajul de terapie intensivă SMURD spre UPU-SMURD Cluj-Napoca.

Pe traseul spre Cluj, victima a intrat din nou în stop cardiorespirator, organismul acesteia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că medicul a fost nevoit să îi declare decesul, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

În ceea ce îl priveşte pe motociclist, acesta a suferit o fractură deschisă la o mână şi a fost transportat de un echipaj al Ambulanţei la UPU-SMURD Bistriţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel