Un bărbat a murit în timp ce juca tenis de masă, în comuna prahoveană Brazi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Un jucător amator de tenis de masă a murit în timp ce participa la o competiție.

Un sportiv a decedat, duminică după-amiază, în timpul unei competiţii de tenis de masă pentru amatori care avea loc în comuna prahoveană Brazi.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi, în jurul orei 16,00, despre faptul că, în timpul unei competiţii sportive care a avut loc în comuna Brazi, unui bărbat i s-a făcut rău. Acesta participa la o competiţie de tenis de masă pentru amatori, conform Agerpres.

"În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Brăila. În urma manevrelor de resuscitare aplicate de către echipajul medical sosit la faţa locului a fost declarat decesul bărbatului în cauză", arată sursa citată. Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

O ședință de locatari s-a sfârșit cu o tragedie, în capitala Italiei, Roma

Un bărbat ar fi deschis focul duminică la o şedinţă de locatari la Roma, omorând trei femei şi rănind alte patru persoane, unele dintre ele grav, au relatat media italiene, citând martori, conform Agerpres. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost în cele din urmă imobilizat de alţi participanţi la întâlnire, care se desfăşura într-un bar din capitala Italiei, fiind apoi predat poliţiei.

Anterior, el i-ar fi ameninţat pe colocatarii săi. Duminică dimineaţă, a reuşit să sustragă un pistol dintr-un poligon de tragere, pe care l-a folosit în atac. Într-o postare pe Twitter, primarul Romei, Roberto Gualtieri, a transmis condoleanţe rudelor victimelor, spunând că atacul "a fost un incident violent extrem de grav".

Trei morţi şi doi răniţi, într-un nou incident cu armă de foc într-un campus universitar din Idaho, SUA

Un incident cu armă de foc produs duminică noaptea în campusul Universităţii Virginia (estul SUA) s-a soldat cu trei morţi şi doi răniţi, a anunţat poliţia pe Twitter, care a avertizat că suspectul este încă în libertate, înarmat şi periculos, relatează Reuters şi AFP. 

Poliţia universităţii a identificat drept suspect pe studentul Christopher Darnell Jones, precizând că mai multe agenţii sunt implicate în căutarea acestuia.

Jones purta o jachetă purpurie, pantofi roşii şi jeanşi albaştri şi ar putea conduce un SUV negru, potrivit autorităţilor. Acesta este cel mai recent incident dintr-o serie de violenţe armate în colegiile şi campusurile universitare din SUA în ultimii ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel