Un băiat de 13 ani din județul Sibiu s-a sinucis prin spânzurare
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Baiatul nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Două echipaje de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu au încercat să îl resusciteze pe un băiat în vârstă de 13 ani din Turnu Roşu, care a decedat după ce ”a încercat să se sinucidă prin spânzurare”, a anunţat SAJ.

”SAJ Sibiu a trimis de la Tălmaciu un echipaj de tip B, în localitatea Turnu Roşu, unde un minor de 13 ani a încercat să se sinucidă prin spânzurare. În acelaşi timp cu echipajul SAJ a fost trimis şi echipajul cu medic de la ISU. Echipajul SAJ sosit la faţa locului a găsit minorul în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare. Împreună cu echipajul ISU au continuat resuscitarea, dar din păcate băiatul nu a răspuns manevrelor şi a fost declarat decesul”, a precizat SAJ Sibiu.

Şi purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan, confirmă că băiatul a decedat.

”Un echipaj SMURD cu medic şi echipajul SAJ Tălmaciu au intervenit de urgenţă în localitatea Turnu Roşu pentru a acorda asistenţă medicală unui minor inconştient în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au aplicat de îndată protocolul de resuscitare. Din nefericire, minorul în vârstă de 13 ani nu a răspuns manevrelor, astfel că medicul a declarat decesul acestuia”, a spus Andreea Ştefan, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel