Un angajat te învață cum să obții un Big Mac mai ieftin la McDonald's. Îl iei practic la jumătate de preț
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie creată de Polina Tankilevitch, de la Pexels
Fotografie creată de Polina Tankilevitch, de la Pexels
Lanțul de fast-food McDonald's este preferatul a milioane de oameni din întreaga lume, dar încă par să existe multe secrete pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc.

O fostă angajată a lanțului din Marea Britanie, care a lucrat în două sucursale diferite McDonald's din această țară, în Salford și Grimsby, a vorbit despre niște secrete pe care ar trebui să le știe oricine mănâncă aici.

Tânăra a împărtășit ceea ce a învățat în perioada petrecută la McDonald's: printre altele, cum să obții hamburgeri mai ieftini.

"McDonald's este, de obicei, împărțit în francize, toate cu reguli și obiective diferite. Am lucrat la două francize diferite, așa că este posibil ca aceste informații să fie comune pentru majoritatea, dar s-ar putea să nu se aplice tuturor", a spus ea.

Sfatul pe care l-a împărtășit este despre cheeseburgerii dubli și despre cum să faceți pentru a obține echivalentul unui Big Mac pentru mai puțini bani.

„În loc de Big Mac, să cereți dublu cheesburger cu sos și salată în plus care sunt gratis. Deci primești aceeași cantitate de carne, la jumătate de preț față de un Big Mac”, a zis tânăra.

Tânăra a dezvăluit și motivul pentru care serviciul drive-thru este mai rapid decât dacă comanzi în ​​interiorul restaurantului. Emily susține că acest lucru se datorează faptului că există un temporizator în drive-thru care măsoară timpul de la momentul în care o mașină oprește la interfon și până când pleacă cu mâncarea.

„Am avut un clasament cu timpii obținuți la acest capitol în comparație cu orice alt restaurant McDonald’s din Marea Britanie. Am făcut din acest lucru un sport extrem pentru a încerca să obținem locul numărul unu. Nu există alte clasamente în magazin, așa că angajații tind să le pese mai mult de clasamentul drive-thru pentru a fi ei cei mai rapizi”, a adăugat el, conform 20min.es.

VEZI ȘI: Produsul McDonald's pe care îl puteți cumpăra doar în Italia și care a cucerit TikTok / video

Vă este poftă de ceva de la McDonald's? Sunt momente în care McDonald's reprezintă singura variantă atunci când ne este poftă de ceva gustos și rapid. 

Când ai chef de un produs McDonald's, nu există nicio altă mâncare care să-ți înlăture pofta. Grand McExtreme, Big Mac, Cheeseburger, McFlurry, cartofi prăjiți... Nu contează unde în lume ne aflăm. Dacă simțim poftă de aceste produse, avem totul la îndemână. Am putea spune că McDonald's este un „limbaj” universal și că, oriunde în lume cerem un produs de la acest fast-food, ne va fi servit. Dar nu este chiar așa!

Deși ofertele de produse ale lanțului sunt aceleași în majoritatea țărilor din lume, există unele pe care nu le vom găsi în afara anumitor granițe. De exemplu, Parmigiano Reggiano Snack poate fi cumpărat doar în Italia. Poate fi cumpărat cu un euro. VEZI AICI CONTINUAREA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel