Un angajat al ONU infectat cu Ebola a murit în Germania
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un oficial medical sudanez, angajat al ONU, infectat cu virusul Ebola, a murit într-un spital din orașul german Leipzig. Bărbatul fusese internat săptămâna trecută după ce a contractat virusul în timp ce lucra în Liberia. Un oficial medical sudanez, angajat al ONU, infectat cu virusul Ebola, a murit într-un spital din orașul german Leipzig. Bărbatul fusese internat săptămâna trecută după ce a contractat virusul în timp ce lucra în Liberia. - See more at: http://stiri.tvr.ro/un-angajat-al-onu-infectat-cu-ebola-a-murit-in-germania_51310.html#sthash.rpb3auEn.dpuf

Un angajat sudanez al ONU, infectat cu virusul Ebola, a murit într-un spital din Germania.

Medicii de la spitalul din Leipzig au anunţat că  bărbatul în vârstă de 56 de ani a murit marţi, la primele ore ale dimineţii, potrivit BBC.

Al treilea pacient cu Ebola tratat în Germania

"Pacientul bolnav cu febra Ebola a murit în timpul nopții la Clinica St. Georg din Leipzig. În ciuda măsurilor intense și a eforturilor maxime din partea echipei medicale, angajatul ONU în vârstă de 56 de ani a murit din cauza acestei infecții grave", a anunţat spitalul într-o declaraţie.

Citește și: VIRUSUL EBOLA, scăpat de sub control. Bilanț OMS: peste 4000 de morți

Un  pacient se află sub tratament la un spital din Frankfurt, în timp ce un altul a fost externat dintr-un spital din Hamburg după cinci săptămâni de tratament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel