Data publicării:

Un angajat al McDonald's dezvăluie cum e făcut Big Mac. 75 de astfel de hamburgeri se vând în fiecare secundă în lume / video

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Big Mac
Big Mac
Este hamburgerul vedetă al celui mai popular lanț de restaurante fast-food din lume: este McDonald's Big Mac, hamburgerul pe „trei niveluri”. 75 de astfel de hamburgeri se vând în fiecare secundă în lume.

Acum, un angajat al companiei americane a arătat, printr-un videoclip pe TikTok, care este procesul complet de realizare al acestui produs delicios. Videoclipul a devenit viral și se apropie de trei milioane de aprecieri. Postând sub numele de utilizator @essentialmcdonalds, angajatul începe videoclipul explicând cum cele trei chifle au nume diferite și că toate sunt prăjite.

@essentialmcdonalds #mcdonalds #howto #bigmac ♬ Stuck in the Middle - Tai Verdes

VEZI ȘI: Ingrediente Filet-O-Fish McDonald's. Ce conține deliciosul sandvici

Filet-O-Fish de la McDonald's este delicios, dar știi ce conține?

Filet-O-Fish de la McDonald's este format dintr-o felie de carne de pește cu pesmet, prăjită până devine aurie, sos Tartar, brânză Cheddar, chiflă.

INGREDIENTE Filet-O-Fish de la McDonald's

Felie PEȘTE în înveliș pane (produs congelat) ( COD filet (75%), apă, FĂINĂ DE GRÂU și porumb, AMIDON MODIFICAT DIN GRÂU, Făină de porumb, sare, amidon din porumb, drojdie, agent de îngroșare E466); grăsime pentru prăjit (ulei vegetal, antispumant E900), Chiflă regular (produs decongelat)[faină albă de GRÂU, apă, zahăr, ulei vegetal rafinat nehidrogenat de floarea soarelui, drojdie, sare iodata, agent de tratare al făinii (emulsifianti:, esteri mono și diacetil-tartrici ai mono și digliceridelor cu acizi grași, făină albă de GRÂU, agent antiaglomerant: carbonat de calciu, antioxidant: acid ascorbic, enzime), conservant propionat de calciu.

Poate conține SEMINȚE DE SUSAN], Sos Tartar (apă, ulei de rapiță, castraveți, oțet ceapă, , amidon din porumb modificat, GĂLBENUȘ DE OU, sare, zahăr, făină de MUȘTAR, pătrunjel uscat, capere, agent îngroșare E415, , conservant E202, agent de întărire (E509), arome), Preparat din BRÂNZĂ topită cu Cheddar, 45% grăsime(BRÂNZĂ Cheddar 51% apă potabilă, BRÂNZĂ 9 %, UNT, LAPTE praf degresat, săruri de topire (E331), aromă naturală de BRÂNZĂ, proteine din LAPTE, sare, coloranți (beta-caroten extract de ardei), regulator de aciditate (E330), agent antiaglomerant:lecitină din floarea soarelui).

ALERGENI Filet-O-Fish de la McDonald's

Conține Alergenii: GLUTEN (GRÂU), LAPTE, OUĂ, PESTE, MUȘTAR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel