Un afiș de promovare controversat al cântăreței Demi Lovato ofensează grav creștinii. A fost interzis și după ce ”a fost amplasat în mod iresponsabil, unde copiii puteau să-l vadă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Demi Lovato
Sursă foto: Facebook Demi Lovato
Un afiș de promovare pentru noul album al cântăreței Demi Lovato, în care aceasta apărea purtând o ținută în stil bondage și întinsă pe un pat în formă de crucifix, a fost interzis.

Motivul este ofensa adusă creștinilor, a decis autoritatea britanică de reglementare în domeniul publicității, citată de BBC.

Titlul noului album al cântăreței americane, împreună cu imaginea, leagă sexualitatea de un simbol sacru, a transmis autoritatea de supraveghere a publicității.

Polydor Records a menționat că este vorba de o ilustrație concepută pentru promovarea albumului și nu o consideră ofensatoare. Prin urmare, afișul a fost îndepărtat după 4 zile.

Autoritatea pentru Standardele de Publicitate (ASA) a menționat că a primit plângeri referitoare la „imaginea doamnei Lovato legată într-o ținută de tip bondage în timp ce stă întinsă pe o saltea în formă de crucifix”.

Autoritatea a mai constatat că posterul „poate fi văzut ca făcând legătura între sexualitate și simbolul sacru al crucifixului și răstignire. Acest lucru ar putea să jignească grav creștinii”. Mai mult, ASA a primit plângeri potrivit cărora afișul de promovare a albumului lui Demi Lovato a fost amplasat în mod iresponsabil, unde copiii puteau să-l vadă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel