Uma Thurman, abuzată. Weinstein și Tarantino sunt vizați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andi Miron
WhatsApp
Mărturisirile actrițelor de la Hollywood, abuzate de regizori sau foști colaboratori din industrie au ajuns rapid în presa internațională. Unul dintre cazurile care a ieșit la suprafață de curând este cel al actriței Uma Thurman. 

Aceasta a dezvăluit într-un interviu pentru New York Times momentele neplăcute pe care le-a întâmpinat de-alungul carierei sale. Printre numele care i-au creat momente de coșmar lui Thurman, se numără regizorii Harvey Weinstein și Quentin Tarantino.

Uma Thurman l-a acuzat pe Harvey Weinstein de viol și de amenințări, iar pe Tarantino, de faptul că i-a pus viața în pericol. Actrița povestește că Weinstein ar fi încercat de mai multe ori să o violeze , povestind primul episod, despre care spune că s-a petrecut la Londra, într-o cameră de hotel. 

„A fost ca o lovitură în cap. M-a împins. A încercat să se bage în mine. A încercat să se dezbrace. A făcut mai multe lucruri dezgustătoare (...) Nu a continuat și nu m-a forțat. Am făcut totul ca lucrurile să revină la normalitate. Așa cum înțeleg eu, nu el, normalitatea...”

Tentativă de viol și tentativă de omor

Thurman a povestit pentru New York Times și despre accidentul pe care l-a suferit pe platoul de filmare în urma insistenței lui Quentin Tarantino, de a filma o scenă riscantă din Kill Bill, cu Uma la volanul unei mașini cu probleme. Deși actrița a solicitat ca pentru acea scenă să se folosească o dublură, Tarantino nu a fost de acord. 

Obligată să joace în acea scenă, Thurman a reușit să obțină materialul filmat de la accident abia după 15 ani.

„Eram cu volanul în burtă și cu picioarele sub mine, simțeam o durere intensă și mă gândeam: Doamne, nu o să mai pot merge niciodată. Am venit de la spital cu gâtul imobilizat în corset, lovită la genunchi și cu o mare vânătaie la cap, plus o comoție cerebrală. Am vrut să văd mașina. I-am făcut ditamai scandalul lui Quentin, l-am acuzat că a vrut să mă omoare...”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel