Uleiul care te ajută să micșorezi pofta de mâncare. Dr. Angela Laur: Cum se ia / video
Autor: Liliana Zamarcaru | Publicat pe: 27 Martie 2023, 23:10
WhatsApp
PEXELS
PEXELS
Nu știi ce să mai faci pentru a-ți tăia pofta de mâncare? Dr. Angela Laur, specialist în aromaterapie, vine cu o recomandare care te va ajuta în acest sens.

Specialistul a spus că există anumite uleiuri care micșorează pofta de mâncare.

„Unele condimente ajută în acest sens. Vorbim și de uleiul de lămâie, portocal, în unele cazuri ajută menta, grapefruitul”, a zis Dr. Angela Laur care a subliniat că uleiul de portocal miroase dulce și este gustos. 

„De exemplu, luăm masa la ora 13.00. Cu o jumătate de oră înainte de momentul când știm că vom mânca, adică pe la 12.30, îmi iau sticluța cu ulei de portocal, pun pe un șervețel și miros și așa mă satur. (...) Creierul primește semnale de la miros că mănâncă”, a zis Dr. Angela Laur la Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan, la DC News și Spectacola.

De asemenea, în acest sens ajută și uleiul de fenicul.

Dr. Angela Laur este dermatolog și aromaterapeut cu o experiență practică aproape 20 ani. Este medic-consultant al companiei elvețiene Vivasan atât în România, cât și în Republica Moldova și, de asemenea, este membru în Liga Aromaterapeuților și Fitoterapeuților din Europa de Est și lector în cadrul Anatecor.

VEZI ȘI: Rolul uleiului de lavandă. Dr Angela Laur, specialist aromaterapie: Trebuie să fie în trusa de farmacie a fiecărei familii. Nu are vârstă! - https://www.dcnews.ro/rolul-uleiului-de-lavanda-dr-angela-laur-specialist-aromaterapie-trebuie-sa-fie-in-trusa-de-farmacie-a-fiecarei-familii-nu-are-varsta_910175.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?