UEFA a amânat meciurile de Champions League și Europa League de săptămâna viitoare
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Meciurile de Champions League și Europa League de săptămâna viitoare nu se vor mai juca, a anunțat UEFA.

Meciurile de Champions League și Europa League de săptămâna viitoare nu se vor mai juca, a anunțat UEFA, conform Agerpres.

„În urma ultimelor noutăți legate de infectarea cu virusul COVID-19 în Europa și după deciziile legate de acest lucru luate de diferite guverne, toate meciurile din competițiile UEFA intercluburi programate săptămâna viitoare au fost amânate", se arată în comunicat.

Săptămâna viitoare urmau să se joace patru partide din manșa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, pe 17 și 18 martie, meciurile din manșa a doua a optimilor Europa League, pe 19 martie, partide în sferturile de finală ale UEFA Youth League, pe 17 și 18 martie.

Tragerile la sorți, amânate și ele

În urma acestor amânări, au fost amânate și tragerile la sorți ale partidelor din sferturile de finală ale Champions League și Europa League, care urmau să aibă loc pe 20 martie.

UEFA i-a invitat joi pe reprezentanții celor 55 de asociații membre, împreună cu conducerea Asociației Cluburilor Europene (ECA), cu reprezentanții European Leagues și ai FIFPro să ia parte la o videoconferință pe 17 martie, pentru a discuta viitorul fotbalului european în condițiile pandemiei de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel