Udrea: Guvernul PDL nu a fost mai arogant ca altele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
elena udrea
elena udrea

Elena Udrea este de părere că Guvernul PDL nu a fost mai arogant decât altele, adăugând că partidul a făcut greșeala de a se dezice de propriul Guvern.

Întrebată unde a greşit PDL, Udrea a răspuns: "Am greşit când ne-am dezis de propriul Guvern, ne-am dezis de Guvernul Boc".

"Dacă Boc ar fi plecat de la Guvern mai devreme, situaţia era alta. Dacă schimbam Guvernul mai repede, situaţia era alta, mai scăpam de presiunea populară", a spus Udrea.

Ea a mai spus că a fost o greşeală faptul că s-a stat cu preşedintele partidului în fruntea Guvernului în timp de criză atât de mult.

Întrebat dacă preşedintele PDL, Vasile Blaga, trebuie să demisioneze, Udrea a răspuns că este nevoie de o analiză serioasă la nivelul partidului.

Întrebat dacă este de părere că reprezentanţii Guvernului PDL au fost aroganţi, acesta fiind un motiv care a determinat scorul electoral actual al partidului, Udrea a răspuns: "Nu mai mult ca alte guverne".

Întrebată dacă este interesată de şefia PDL, Udrea a răspuns: "Este greu să vă spun (...) trebuie văzut ce zic liderii partidului din teritoriu".

Ea a menţionat însă că sunt discuţii în partid în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel