Udrea: Băsescu a spus că are nevoie de o guvernare care să-și asume măsuri nepopulare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Băsescu Udrea
Băsescu Udrea

Elena Udrea a declarat că afirmațiile lui Traian Băsescu, care a spus că cine nu dorește să scoată țara din criză poate pleca în opoziție, s-au referit la faptul că România are nevoie de o guvernare curajoasă, care să îşi asume "măsuri nepopulare pentru politicieni".

Elena Udrea a fost întrebată de jurnalişti la Timişoara, cum comentează afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu potrivit cărora cine nu doreşte să scoată ţara din criză poate să plece în opoziţie.

"Este un punct de vedere al preşedintelui, care a spus de fiecare dată că este nevoie de o guvernare curajoasă, de o guvernare care vrea cu adevărat reformarea ţării şi care să îşi asume măsuri nepopulare pentru politicieni. Este în sensul în care a spus, de fiecare dată, că România are nevoie de politicieni oneşti şi curajoşi în acest moment şi cred că are dreptate", a răspuns Udrea.

Întrebată dacă preşedintele se referea la vreun politician anume, ea a spus că el se referea la acei politicieni care cred că pot guverna România, deşi nu au alternative economice şi nici nu pot forma coaliţii.

"Cred că se referea în general la politicienii care, unii, îşi imaginează că pot guverna România în acest moment, deşi nu au nici alternative economice, nici alternative de coaliţii ", a conchis Udrea.

Miniştrii Elena Udrea şi Teodor Baconschi au participat, vineri, la o întâlnire cu delegaţia Comisiei pentru Dezvoltare Regională - REGI din cadrul Parlamentului European, la sediul Palatului Administrativ din Timişoara. Discuţiile au vizat prezentarea stadiului de aplicare a Programului Operaţional Regional (POR). După întâlnirea de la Palatul Administrativ ei au mers pe jos câteva sute de metri până la Bastionul "Theresia", recent renovat cu ajutorul fondurilor europene, iar apoi au plecat la sediul PDL Timiş, unde se întâlnesc cu membrii filialei.

Şeful statului a declarat, luni, la TVR, că dacă cei din actualul partid majoritar aflat la guvernare sau din coaliţie nu pot susţine Guvernul şi reformele, atunci să treacă "şi mâine" în opoziţie, el fiind interesat de o majoritate responsabilă pentru ţară, indiferent de culoarea politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel