Tzancă Uraganu, scandal în biserică. Injurii la adresa unui preot - Video
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 20 sep 2022, 11:46
WhatsApp
Cântărețul Tzancă Uraganu a adresat injurii la adresa unui preot chiar în biserică.

Totul ar fi început după ce manelistul a întârziat la slujba pe care o programase, iar părintele nu ar mai fi vrut să îl primească. Tzancă Uraganu a avut un limbaj execrabil, uitând că se află într-un loc sacru, nu pe scenă.

„Acest domn preot ne-a spus să nu mai venim în biserica asta că nu ne mai face nici o slujbă, pentru că am întârziat un sfert de oră. În general, preoții sunt cei mai escroci și cei mai mari h*mose*uali, uitați-vă! H*mose*ualule! Să-ți fie rușine față de Dumnezeu, că vorbești în casa Lui să nu mai intrăm aici!”, i-a spus Tzancă preotului chiar în biserică de față cu ceilalți invitați.

Video

Vezi și - ”De ce tocmai eu am pățit asta?” De ce spune Mihai Neșu că el are doar 11 ani

Mihai Neșu și-a împărtășit impresionanta sa poveste de viață, în fața a sute de tineri, la Cluj-Napoca. Fostul fotbalist a amintit de accidentarea din 2011, care i-a schimbat drumul în viață, din rău în bine, chiar dacă a paralizat fizic. 

Ce rost a avut în evoluția ta spirituală întrebarea – De ce tocmai eu am pățit asta?

”Pe data de 10 mai 2011 a fost punctul de plecare al vieții mele pentru că voiam răspunsul la care doar Dumnezeu putea să îmi răspundă. Consider că, în acești 11 ani, Dumnezeu începe să îmi răspundă, în fiecare zi, la această întrebare. Cred că mi s-a întâmplat accidentul tocmai ca să mă întoarcă Dumnezeu de pe un drum care, probabil, nu aducea nimic bun la sfârșit.  Și chiar dacă mi-a fost sacrificată sănătatea trupească, Dumnezeu mi-a dat șansa să mă lupt, să îmi vindec sănătatea sufletească. Practic, mi-a dăruit, în ultimii, tot ce am vrut – fundația și prietenii din jur care mă ajută cu ea, precum și multe lucruri minunate care se întâmplă în jurul ei. Faptul că ajutăm atâția copii este pentru mine o mare bucurie și o binecuvântare.”, a spus Mihai Neșu, în fața a sute de tineri strânși în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, din Cluj-Napoca, în cadrul conferinței pe care a susținut-o la Întâlnirea tinerilor ortodocși din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului, cu tema - „Hristos – cel mai bun prieten”.

Consideri că ești mai cunoscut acum decât înainte de accident?

”Este clar că notorietatea mea a devenit mai mare după accident. De multe ori sunt fericit când mă întâlnesc cu oameni pe stradă. Unii nu mă știu de la fotbal, ci că m-au văzut pe la conferințe, mănăstiri. Este un lucru frumos, Dumnezeu m-a ajutat să pun în locul fotbalului și a faimei din fotbal altceva, mult mai de folos.”, a spus Mihai Neșu.

Ziua de 10 mai 2011 este o zi neagră pentru tine?

”Pentru mine e o zi binecuvântată, care mi-a schimbat viața, de pe drumul rău spre drumul bun, chiar dacă această paralizie vine cu neajunsurile și greutățile ei, dar bucuriile care vin, în paralel cu această suferință, sunt mult mai mari și treci cu bine peste această paralizie. Pentru mine e o zi binecuvântată, care chiar dacă nu a fost de la început așa. În primii ani credeam că mi s-a întâmplat cel mai rău lucru posibil de pe planeta asta unui om. Însă, acum, într-un fel nici nu mai îmi aduc așa aminte de cum eram înainte de accident. Mi se pare că m-am născut pe 11 mai 2011 și mai glumesc cu prietenii, spunându-le că am 11 ani.”, a punctat Mihai Neșu.

De ce s-a întors Mihai Neșu în România, deși în Olanda condițiile și asistența socială erau mult mai bune

”Încerc, în orice relație pe care o am cu oamenii să iau tot ce e bun de la fiecare om în parte, deoarece toți avem și părți bune și părți rele. Consider că doar adunându-ne fiecare părțile bune și tolerându-ne părțile rele putem să colaborăm, să avem o comuniune ca să facem lucruri bune. Așa m-am gândit și când am plecat din Olanda, deși acolo erau foarte bune condițiile și asistența socială, părea că totul e roz, însă sufletul meu nu era liniștit acolo. Prin urmare, m-am întors în țară cu gândul să nu observ nimic ce e rău care să mă supere și dacă observ ceva să încerc să îl schimb, să îl îmbunătățesc dacă pot. Acum așa văd lumea, încerc să văd părțile bune, părțile mele rele mă lupt cu ele ca să le îmbunătățesc cu ajutorul Lui Dumnezeu.”, a declarat Mihai Neșu. 

Din experiența mea, de 11 ani de paralizie, am ajuns la această concluzie că...VEZI CONTINUAREA AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?