Tweeter, mesaje mai lungi. Anunț pentru Trump
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, hiper activ pe Twitter, nu va face parte dintre utilizatorii autorizați să testeze extinderea mesajelor tweet la 280 de caractere, a precizat rețeaua socială americană, informează miercuri AFP.

El nu este în grupul de testare, a ținut să precizeze pe rețeaua de socializare unul dintre cofondatorii Twitter, Biz Stone, după ce anunțul de marți privind posibila dublare a lungimii tweet-urilor a declanșat o avalanșă de reacții din partea utilizatorilor.

Twitter a anunțat marți că testează cu un mic grup de utilizatori această dublare a lungimii tweet-urilor înainte de o eventuală generalizare. Durata acestui test nu a fost specificată.

Biz Stone a a răspuns astfel unui utilizator care a comentat anunțul cu ironie: Multumesc @biz și @jack (Dorsey, patronul și cofondatorul Twitter) că-i dați lui Donald Trump de două ori mai mult spațiu, mai degrabă decât să reglați circul pe care l-a creat deja cu 140 de caractere.

Donald Trump folosește Twitter pentru a face anunțuri politice importante, dar și pentru a publica comentarii spontane și uneori incendiare pe diverse teme, amintește AFP.

Tweet-uri prezidențiale despre Coreea de Nord — inclusiv unul în care afirma că liderul nord-coreean Kim Jong-Un nu va mai fi acolo pentru mult timp — au stârnit controverse în ultimele zile, unii susținând că mesajul a încălcat regulile de utilizare a Twitter, care interzice amenințările cu violența, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel