Urmărește emisiunea live
TVR anunță al ce oră îi poți urmări pe Cristoiu, Dinescu și Iaru
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tvr (2)
tvr (2)

TVR 2 trece la grila de primăvară Ion Cristoiu, Mircea Dinescu, Florin Iaru - vin cu emisiuni noi din 1 martie

Primăvara aduce la TVR 2, din 1 martie, cel mai interesant și incitant mix de programe în care emisiunile și documentarele în premieră absolută se alătură noilor sezoane ale programe de succes de la TVR 2, precum și tronsoanelor de filme și spectacole pentru toate gusturile.

Galeria vedetelor postului TVR 2 se îmbogățește și ea, cu nume sonore, cu greutate și recunoaștere unanimă în lumea publicistică, jurnalistică sau artistică din România. Astfel, TVR 2 este unul dintre puținele posturi tv care se poate lăuda cu o ofertă de o asemenea anvergură, aducând în grila sa noi personalități precum: Ion Cristoiu, Mircea Dinescu, Florin Iaru (enumerați în ordine alfabetică).

Noile producții din grila de TVR 2 intră în emisie de Mărțișor și continuă în zilele următoare, astfel: Mistere și conspirații — cu Florin Iaru, din 1 martie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.00, Omul cu chitara — cu Ducu Bertzi, din 2 martie, în fiecare duminică, de la ora 16.00, Om cu carte — cu Ion Cristoiu, din 4 martie, în fiecare marți de la ora 21.10, De la Dinescu... citire — cu Mircea Dinescu, din 5 martie, în fiecare miercuri de la ora 20.10.

O altă noutate care intră în grila TVR 2 este ciclul de documentare '360° GEO' care poate fi urmărit în premieră absolută, exclusiv la TVR 2, din 3 martie (în fiecare zi de luni până vineri).

Tot din 1 martie, oferta cinematografică la TVR 2 se îmbogățește considerabil, cinefilii având zile tematice diverse. Astfel, luni este seara filmului de artă, joi este Telecinemateca, vineri sunt programate filme pentru întreaga familie, sâmbăta sunt filme de Oscar, iar duminica rămâne, în continuare, dedicată exclusiv filmului românesc. Referitor la noile seriale, la TVR 2 va debuta producția canadiană 'Trandafirii sălbatici', o saga a două familii încleștate într-o luptă acerbă pentru supraviețuire, ce va putea fi urmărită, din 5 martie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.00.

Seara de luni rămâne în continuare dedicată teatrului, la TVR 2 fiind programate, de la ora 20.10, spectacole în premieră.

Acestor noutăți li se adaugă emisiunile consacrate, de succes ale TVR 2, care revin în grilă cu noi sezoane. Este vorba de D'ale lu' Mitică (în fiecare duminică de la ora 17.00), Destine ca-n filme (cu Iuliana Marciuc — în fiecare marți, de la ora 20.10), Ferma (în fiecare duminică de la ora 9.00), Pescar hoinar (în fiecare duminică de la ora 13.00), Natură și sănătate (în fiecare duminică de la ora 13.30), Deportații (în fiecare luni de la ora 17.00), Memorialul durerii (în fiecare sâmbătă de la ora 16.00), Academicienii (cu Ioan Cărmăzan — în fiecare duminică de la ora 19.00), 5 minute de istorie (cu Adrian Cioroianu — în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15.50).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel