TVR 2 te invită la o emisiune specială a emisiunii ”Confesiuni”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Postul TVR 2 anunță pentru luni, 9 ianuarie, de la ora 17.00, o ediție specială a emisiunii ”Confesiuni”, unde prezentatoarea Iuliana Marciuc aduce pentru telespectatori momente emoționante de la lansarea proiectului „55 DE ANI DE TVR ÎN 55 DE CONFESIUNI”, al cărui maestru de ceremonii a fost Constantin Trofan.

Mari artiști ai țării uitați de lume sau oameni ce desfășoară activități artistice, personalități de film, teatru, balet sau sport s-au perindat de-a lungul timpului prin studioul emisiunii ”Confesiuni”, de la TVR 2, pentru a răpunde întrebărilor puse cu eleganță de prezentatoarea Iuliana Marciuc.

La aniversarea a 55 de activitate a TVR pe care instituția publică i-a împlinit la 31 decembrie 2011, Liana Săndulescu, Iuliana Marciuc şi Oana Georgescu au propus și realizat un proiect numit „55 DE ANI DE TVR ÎN 55 DE CONFESIUNI”, lansat în 14 decembrie 2011.

Proiectul cuprinde un volum şi un DVD-ul cu 55 de mărturisiri de suflet ale unor mari personalităţi artistice care au fost invitate în emisiunea Iulianei Marciuc de la TV.

Studioul emisiunii ”La mustață”, prezentată de Constantin Tofin, a găzduit fericitul eveniment. Cele mai importante și emoționante momente  surprinse la lansarea proiectului vor fi prezentate publicului telespectator  în emisiunea specială de la TVR 2, de luni, 9 ianuarie 2011, începând cu orele 17.00.

Telespectatorii vor avea ocazia reîntâlnirii cu un număr impresionant de personalități care apar în carte: Margareta Pâslaru, Stela Popescu, Florin Piersic, Emilia Popescu, Constantin Codrescu, Dinu Săraru, Mirela Fugaru, Ileana Stana Ionescu şi soţul său, Dr. Andrei Ionescu, Vladimir Găitan, Ion Lucian şi soţia sa, Paula Sorescu Lucian, Marius Ţeicu, George Mihăiţă, Sanda Ţăranu, Tora Vasilescu, Virgil Ogăşanu, Mircea Baniciu, Pompei Hărăşteanu, Cornel Todea.

Alături de ei au fost prezente multe alte personalităţi a căror activitate este strâns legată de TVR şi de cei 55 de ani pe care această instituţie i-a împlinit.

Mari artisti ai tarii uitati de lume sau oameni ce isi desfasoara activitatile artistice, personalitati din film, teatru, balet sau sport vin in platoul emisiunii pentru a raspunde intrebarilor Iulianei. Iar acestea nu sunt intotdeauna neintrusive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel