Turul Ciclist al României, câştigat de un român, după patru ani
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
andrei_nechita_91959100
andrei_nechita_91959100

Rutierul Andrei Nechita s-a impus în a 48-a ediţie a Turului Ciclist al României, încheiat sâmbătă. El este primul român care se impune în circuit după 2007, când competiţia a fost câştigată de Dan Anghelache.

La finalul etapei a noua, desfăşurată sâmbătă, între localitatea braşoveană Săcele şi Bucureşti (168 de kilometri), Andrei Nechita, stabilit în Italia, dar venit în ţară special pentru a participa la Mica Buclă, a rămas pe primul loc în clasamentul general, păstrând astfel tricoul galben, al câştigătorului, şi pe cel albastru, acordat celui mai bine clasat rutier român, informează realitatea.net.

Pe podium s-au mai clasat grecul Ioanni Stamouridis (Tableware) şi italianul Angelo Ciccone (San Marco Concrete).

Etapa de sâmbătă a fost câştigată de italianul Fabio Masotti, cu timpul de 3 ore, 21 de minute şi 15 secunde, urmată de ungurul Krisztian Lovvassy şi Ioannis Tamouridis, ambii având acelaşi timp ca învingătorul.

La festivitatea de premiere îşi anunţase prezenţa şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care ar fi trebuit să facă onorurile, dar în cele din urmă acesta nu a mai fost prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel