Turcescu se înscrie în Mișcarea Populară: "Uite-așa, de-al naibii"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
robert-turcescu
robert-turcescu

Robert Turcescu a făcut, luni seară, în cadrul emisiunii pe care o moderează la B1TV, un anunț surprinzător. El a spus că intenționează să se înscrie Fundația Mișcarea Populară, creată de consilierii președintelui Traian Băsescu. Motivul invocat este "de-al naibii, că tot mi-au pus ăștia eticheta de băsist".  

Robert Turcescu a adăugat  "Ce-o să mi se întâmple?Hai bă în momentul ăla ce se poate întâmpla? Mă, dacă la un moment dat și ziariștii, și poate doctorii, și inginerii au curajul să intre într-o Mișcare… Nu la modul că vor să devină membri de partid și să ia funcții. Adică ce?”, scrie AM Press.

"La revedere, v-am pupat"

Robert Turcescu a precizat că nu ar rămâne în mișcare dacă s-ar transforma în partid: „Dacă se transformă în partid, spunem „La revedere, v-am pupat, am stat cât s-a discutat în formulă de genul ăsta, după aceea, la partid rămâne cine vrea să rămână la partid”. Nu m-aș face membru de partid”.

Spulberă tot

Grigore Cartianu, invitatul lui Robert Turcescu, este, însă, mult mai încrezător- „Eu cred mult într-o construcție de genul ăsta. E atât de mare silă publică față de toată clasa politică, încât o construcție bine făcută, are șanse să se ducă în doi ani de zile, până la următoarele alegeri parlamentare – nu la cele europarlamentare – și până la 35 la sută. Spulberă tot, spulberă tot!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel