Tulcenii se plâng de limbajul arhitectei oraşului: "Nu a luat şi câteva persoane la palme? Ne putem aştepta, nu?"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la energepic.com, Pexels
Fotografie de la energepic.com, Pexels
Andreea Matache, arhitectul municipiului Tulcea, a folosit un limbaj suburban pe o reţea de socializare. Tulcenii au reacţionat rapid. 

Mesajul acesteia a fost postat în urma unei dezbateri publice la care au participat mai mulţi cetăţeni care, conform tulceanoastra.ro, nu i-au împărtăşit ideile. 

"Furtuna a fost stârnită de scatofagii deja consacraţi pe plan local care dacă nu şi-ar produce propriile fecale nu ar putea să existe. Îmi pare rău de majoritatea persoanelor cu bun simţ care au venit interesate de proiecte. Aşa se întâmplă când iei totul de la zero şi încerci să repari multiplele cangrene ale trecutului", a scris aceasta pe Facebook, conform sursei citate. 

Tulcenii se plâng de limbajul arhitectei 

Iată ce i-au răspuns tulcenii Andreei Matachei, arhitectul şef al municipiului. 

"Un „oficial” pregătit, are abilitatea de a se ridica și a se coborâ la orice nivel ! E lucru mare a lucra cu oamenii ! Însă cel mai important drept câștigat în urmă cu 33 de ani, a fost dreptul la liberă exprimare și la opinie . Iată, că după 33 de ani, poporul este „pus la punct” de „oficialități” .

Va veni și ziua în care aceste „oficialități” vor trebui aspru sancționate pentru superioritatea și lipsa de empatie , chiar de către cetățenii înjosiți și neglijați! Eu vreau să cred în continuare că noi românii suntem oameni demni și de onoare și că nu vom mai accepta astfel de atitudini ale celor care, culmea au fost aleși chiar de popor!", a scris Simion Dragoş, viceprimarul Tulcei. 

Iată şi alte comentarii: 

Enache Tudorache: "Dacă un arhitect , plătit din bani publici se crede ,,o oficialitate” , îndeamnă că noi , oamenii de rând , ne putem numi ,simplu ,,sclavi pe plantație” ! Un pic de respect față de cetățeni ,Doamna Arhitect !!".

Cornel Bucia Balotă: "Interesant…Nu a luat și câteva persoane la palme! Ne putem aștepta,nu?". 

Drăguţa Liviu: "Tanti ,,aglaia”asta se crede în mahalaua unde a copilărit".

Victor Petrini: "Niște fecale în față când iese din primăria de unde este plătită ca un director de corporație privată din banii cetățenilor tulceni…poate așa își mai măsoară vorbele…". 

Claudia Coriniuc Bălan: "Concluzie: dacă taci ești luat de prost, dacă vorbești ești considerat tupeist/obraznic/nesimţit! Cine să îi mai înțeleagă și pe aceștia!? Trăim în țara „nimănui”, adică în țara acelor care își fac regulile după bunul plac! Tanti arhitect, ia mai du-te acasă, că furi curent grav!!!!!"

Alexandrov Natalia: "Noul primar și-a ales asemenea specimene aflate în funcții importante! Dânsul ce părere are??? Îl regretăm pe d-l Hogea!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel