Urmărește emisiunea live
Turbulențe puternice la bordul unui avion. Zeci de răniți - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Zeci de persoane au fost rănite în urma unor turbulențe puternice la bordul unui avion Air Canada. Piloții au aterizat de urgență. 

Zeci de oameni aflați într-un zbor Air Canada către Australia au fost răniți după ce avionul a întâmpinat turbulențe neașteptate. Piloții au fost obligați să aterizeze în Hawaii, scrie The Guardian. 

În urma incidentului aproximativ 35 de persoane au suferit răni ușoare, iar alte nouă persoane au fost rănite mai grav. 

La aterizare ambulanțele au așteptat pacienții la scara avionului, iar victimelor le-a fost acordat primul ajutor medical imediat. 

Pasagerii au declarat reporterilor că turbulențele au aruncat oameni în aer, unii lovind tavanul. "Am lovit turbulențele și am lovit toți acoperișul și totul a căzut și lucruri ... oamenii au zburat", a declarat Jess Smith pentru CBC News.

Vezi și: Șofer de autobuz, filmat în timp ce "fura" motorină - VIDEO

Trupa australiană Hurricane Fall a fost la bord

Vocalistul lor principal, Pepper Deroy, a suferit leziuni la un antebraț și la cot și a fost tratat pe aeroport în Hawaii.

Un alt pasager, Alex MacDonald, a declarat: "Am văzut o mulțime de oameni care au lovit tavanul avionului. Câteva dintre însoțitoarele de bord au adus mâncare în acel moment și au lovit și ele tavanul avionului. Dar, în ansamblu, oamenii par a fi bine."

Turbulențele au avut loc la o altitudine de 10.973 metri, la aproximativ 1000 km sud-vest de Honolulu, a declarat Administrația Federală a Aviației din SUA. Avionul Boeing 777-200 transporta 269 pasageri și 15 membri ai echipajului.

Air Canada a organizat cazare și mese la hotel în Honolulu și opțiuni pentru reluarea zborului.

Vezi și: A început Raliul Harghitei. Trafic blocat pe un drum național

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel