Tudorel Toader, notar public. Schnecker: Nu cred că era un motiv de a se grăbi
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tudorel Toader
Tudorel Toader
Analistul politic Niels Schnecker a comentat solicitudinea făcută Tudorel Toader, pentru a intra în notariat și pentru a-i fi suspendată poziția până se va încheia perioada mandatului său de ministru al Justiției.

Pentru mine a fost un mister și un moment nefericit ales de Tudorel Toader de a-și face intrarea în notariat. Putea foarte bine rezolvat acest lucru la finalul mandatului său când ar fi fost acel moment. Nu cred că era un motiv de a se grăbi atât de mult și nu cred că avea nevoie de influența sa de ministru pentru a intra în notariat sau pentru a putea să suspende poziția de notar pe perioada mandatului său de ministru considerând cariera sa în domeniul dreptului și faptul că a fost judecător CCR. Are tot dreptul de a intra în această profesie. 

Este un lucru la ordinea zilei și nu e nevoie de anumite presiuni sau favoruri pentru acest lucru. Dă loc interpretării. De aici și această plângere penală. Nu cred că a existat intenție, dar bănuiesc că dacă nu a existat intenție, nu poate să existe nici infracțiune., a declarat Niels Schecker în emisiunea Cristinei Șincai, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel