Tudorel Toader, dialog spumos. Ce replică i-a dat unui bărbat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Tudorel Toader
Tudorel Toader
Tudorel Toader, minstrul Justiţiei, a publicat marţi, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu marca OSIM "Apa lui Cuza", deţinută de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Tudorel Toader a publicat marţi, pe Facebook, fotografia cu marca OSIM "Apa lui Cuza", deţinută de o instituţie apropiată de el. Este vorba despre Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, unitatea de învățământ pe care a condus-o ca rector în perioada dinaintea intrării în politică, dar, totodată, și universitatea în cadrul căreia Tudorel Toader a absolvit facultatea de drept în 1986.

Cum nu a oferit niciun fel de explicaţii, internauţii care nu cunoşteau acest lucru s-au întrebat care e treaba cu această  fotografie. Ei bine, Tudorel Toader a intrat în dialog cu fanii săi de pe Facebook, iar dialogu a fost unul spumos. Iată dialogul dintre ministrul Justiţiei şi cei are au comentat fotografia postată de acesta:

Valentin Pintilescu: Din categoria "simple explicatii", vorba lui Tudorelom Toaderom, ce e cu apa asta? A cui este si unde-si are izvoarele?

Tudorel Toader:  este a UAIC iar izvorul se afla in Gradina Botanica !

Valentin Pintilescu:  Tudorel Toader Pai atunci, asa sa-i ramana numele si noi asta sa bem! Da' cu un vin alb, merge?

Tudorel Toader:  Valentin Pintilescu, sa stiti ca exista imbuteliat, cu marca inregistrata la OSIM, si "Vinul lui Cuza", din podgoriile UAIC !

Vezi şi: Isărescu, OUT. Un deputat a răbufnit: AJUNGE!

Irina Begu - Petra Kvitova rezultat LIVESCORE Australian Open

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel