Tudor Chirilă și-a amânat concertele din cauza unor probleme de sănătate. Medicii i-au recomandat să tacă
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Tudor Chirilă face pauză de voce / Foto: Facebook, Tudor Chirilă
Tudor Chirilă face pauză de voce / Foto: Facebook, Tudor Chirilă
Tudor Chirilă trece prin momente dificile. Artistul a primit „interzis“ de la medic să-și mai folosească vocea. Deși nu obișnuiește să vorbească public despre lucrurile care se petrec în viața sa, de data aceasta a transmis un mesaj clar prin care își anunţă fanii că e în repaus vocal.

În urmă cu câteva ore, Tudor Chirilă a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care își anunța fanii că a fost nevoit să anuleze concertele din cauza unei probleme medicale. Potrivit juratului de la Vocea României, medicii i-au interzis să își mai folosească vocea în următoarea perioadă. Astfel, artistul e nevoit să facă o pauză pentru a se recupera. „Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul „Visul american” programat mâine în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaus vocal total, la recomandarea medicilor. Sper să revin cât mai curând pe scenă”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Artistul e în repaus vocal

Din caza problemelor cu care se confruntă solistul trupei Vama, și pe contul de facebook al acesteia a fost făcut public mesajul de anunțare al anulării concertului. Trupa a transmis că speră să se revadă cu fanii în aproximativ o lună și să revină cu forțe proaspete. „Salutare, ne pare foarte rău să anunțăm că trebuie să reprogramăm show-ul din această seară de la Berăria H, precum și concertele din următoarele două săptămâni. Suprasolicitarea vocală l-a adus pe Tudor în situația de repaus vocal total la recomandarea medicilor. Sperăm să ne revedem cu bine pe 29 iulie la Arenele Romane sau la alte concerte programate până atunci. Detalii legate de reprogramarea concertului din seara asta nu putem oferi mai devreme de zece zile”, se arată în mesajul transmis de formația Vama.

Tudor Chirilă este cunoscut publicului ca actor, muzician, compozitor, producător și critic politic. A fost solistul formației Vama Veche, apoi a fondat formația Vama. Ca actor, a jucat în numeroase filme de scurt și lung-metraj și a interpretat roluri de referință în spectacolele de teatru ale unora dintre cei mai importanți regizori români. În 2012, a publicat prima sa carte, “Exerciții de echilibru”, care a reunit o selecție a celor mai bune texte de pe blogul personal: www.tudorchirila.blogspot.com. În 2014, a devenit antrenor la Vocea României, alături de Loredana Groza, Smiley și Marius Moga. De-a lungul timpului, Tudor Chirilă s-a implicat în numeroase campanii sociale. În 2005, a fost inițiatorul campaniei “Live pentru viață”, prin care s-au strâns donații pentru sinistrați. A susținut campania de strângere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer "Nu mă ignora", inițiată de Asociația Salvează Vieți. [3]. Alături de "Agenția de Vise", compania sa de management și booking artistic, a derulat foarte multe proiecte cu impact social și cultural, printre care “Chirilă în licee” - turneu de mentorship în liceele din București, “Cruciada Culturii” şi “Premiile Ioan Chirilă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel