Tudor Chirilă, moment răvășitor pe scenă, la concert. Ce s-a întâmplat
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Tudor Chirilă a susținut un concert de anvergură la Sala Palatului, acolo unde fanii artistului s-au adunat pentru a-l urmări și pentru a cânta alături de el cele mai frumoase piese din repertoriu.

[caption id="attachment_402184" align="aligncenter" width="584"] Foto: Facebook Vama. Doru Oprisan   //  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151850703842759&set=pb.117195717758.-2207520000.1387448715.&type=3&theater[/caption]

Printre multele momente inedite care i-au ținut pe cei din public cu ochii ațintiți spre scenă, la un moment dat s-a întâmplat ceva care i-a făcut pe mulți să aibă lacrimi în ochi. Tudor Chirilă, înainte de a cânta piesa "Între cer și trecut" - melodie care este despre tatăl său plecat dintre noi mult prea devreme - a rostit câteva cuvinte emoționante.

"Urmează un cântec mai puţin frecventat de publicul nostru şi poate necunoscut unei părţi a publicului. Este una din piesele care ne defineşte de pe discul 2012 şi care împlineşte sonor această formaţie. Noi căutăm din greu o identitate sonoră într-o lume cu foarte multe genuri, sunete şi sound-design. Versurile sunt inspirate dintr-o idee uşor psihanalitică conform căreia de multe ori când crezi că ai terminat cu trecutul, n-a terminat trecutul cu tine. De foarte multe ori trebuie să recurgi la o întoarcere în trecut pentru a-ţi putea rezolva nişte probleme din prezent", a spus Tudor Chirilă cu lacrimi în ochi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel