Tucker Carlson, în noua lui emisiune: OZN-urile sunt de fapt reale și se pare că așa este și viața extraterestră / video
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 08 iun 2023, 20:00
WhatsApp
Sursă Foto: Twitter Tucker Carlson
Sursă Foto: Twitter Tucker Carlson
În noua sa emisiune de pe Twitter, Tucker Carlson a făcut referiri la fenomenul ufologic.

În noua sa emisiune difuzată pe Twitter, Tucker Carlson a abordat afirmațiile făcute de David Grusch, veteranul serviciilor de informații militare din SUA, că guvernul a recuperat un OZN cu corpuri de piloți extratereștri în interiorul acestuia, conform The Telegraph.

El a remarcat că nici New York Times, nici Washington Post nu au raportat despre acest lucru..

„Asta a dezvăluit fostul ofițer de informații și era clar că spunea adevărul”, a spus Carlson. „Cu alte cuvinte, OZN-urile sunt de fapt reale și se pare că așa este și viața extraterestră. Într-o țară normală, această știre ar fi ca o bombă. Dar în țara noastră, nu este așa.”, a spus cunoscutul realizator.

Carlson a fost până de curând prezentator de top la Fox News, dar a renunțat la post după ce i s-a ordonat să plătească sistemelor de vot Dominion 787 de milioane de dolari într-un proces pentru defăimare pentru că a sugerat că echipamentele au jucat un rol în fraudarea voturilor la alegerile prezidențiale din 2020, când Donald Trump a fost învins de Joe Biden.

Noua lui emisiune pe Twitter a fost anunțată de Elon Musk luna trecută.

Musk a distribuit videoclipul, spunând că „ar fi grozav să avem emisiuni din toate părțile spectrului politic pe această platformă”.

Carlson a vorbit și despre atacurile de la 11 septembrie 2001 și războiul din Ucraina

El s-a aplecat și asupra altor momente în care se presupune că mass-media americană nu a reușit să informeze îndeajuns cetățenii americani.

„Ce s-a întâmplat cu sutele de miliarde de dolari pe care le-am trimis în Ucraina? Nicio idee”, a spus el.

„Cine a organizat acele revolte ale Black Lives Matter acum trei ani? Nimeni nu a depistat. Ce s-a întâmplat mai exact pe 11 septembrie? Ei bine, este încă clasificat.”, a spus Tucker Carlson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?