Tucker Carlson, în noua lui emisiune: OZN-urile sunt de fapt reale și se pare că așa este și viața extraterestră / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă Foto: Twitter Tucker Carlson
Sursă Foto: Twitter Tucker Carlson
În noua sa emisiune de pe Twitter, Tucker Carlson a făcut referiri la fenomenul ufologic.

În noua sa emisiune difuzată pe Twitter, Tucker Carlson a abordat afirmațiile făcute de David Grusch, veteranul serviciilor de informații militare din SUA, că guvernul a recuperat un OZN cu corpuri de piloți extratereștri în interiorul acestuia, conform The Telegraph.

El a remarcat că nici New York Times, nici Washington Post nu au raportat despre acest lucru..

„Asta a dezvăluit fostul ofițer de informații și era clar că spunea adevărul”, a spus Carlson. „Cu alte cuvinte, OZN-urile sunt de fapt reale și se pare că așa este și viața extraterestră. Într-o țară normală, această știre ar fi ca o bombă. Dar în țara noastră, nu este așa.”, a spus cunoscutul realizator.

Carlson a fost până de curând prezentator de top la Fox News, dar a renunțat la post după ce i s-a ordonat să plătească sistemelor de vot Dominion 787 de milioane de dolari într-un proces pentru defăimare pentru că a sugerat că echipamentele au jucat un rol în fraudarea voturilor la alegerile prezidențiale din 2020, când Donald Trump a fost învins de Joe Biden.

Noua lui emisiune pe Twitter a fost anunțată de Elon Musk luna trecută.

Musk a distribuit videoclipul, spunând că „ar fi grozav să avem emisiuni din toate părțile spectrului politic pe această platformă”.

Carlson a vorbit și despre atacurile de la 11 septembrie 2001 și războiul din Ucraina

El s-a aplecat și asupra altor momente în care se presupune că mass-media americană nu a reușit să informeze îndeajuns cetățenii americani.

„Ce s-a întâmplat cu sutele de miliarde de dolari pe care le-am trimis în Ucraina? Nicio idee”, a spus el.

„Cine a organizat acele revolte ale Black Lives Matter acum trei ani? Nimeni nu a depistat. Ce s-a întâmplat mai exact pe 11 septembrie? Ei bine, este încă clasificat.”, a spus Tucker Carlson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel