Data publicării:

Tucker Carlson ar putea fi vicepreședintele lui Trump, dacă acesta se întoarce la Casa Albă

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
Donald Trump Jr. sugerează că prezentatorul Tucker Carlson ar putea fi vicepreședintele tatălui său, dacă acesta se va întoarce la Casa Albă.

Donald Trump Jr. spune că fosta gazdă de la Fox News, Tucker Carlson, „ar fi cu siguranță un candidat” pentru funcția de vicepreședinte dacă tatăl său s-ar întoarce la Casa Albă, scrie New York Post.

„În mod clar ar fi pe masă”, a spus Don Jr., întrebat joi la Newsmax dacă fostul președinte „i-a în serios pe Tucker Carlson” ca posibil vicepreședinte dacă va câștiga alegerile din 2024.

Însuși fostul președinte a spus anterior că îl va lua în considerare pe Carlson pentru acest post.

„Îmi place mult Tucker; Cred că aș face-o”, a spus Trump într-un interviu la „The Clay Travis and Buck Sexton Show” în noiembrie. „Aș face-o, pentru că are un bun simț grozav.”, a precizat Trump.

Totuși, Carlson a minimizat ideea că va candida pentru o funcție publică, spunând că ar fi „cam greu de imaginat”.

Carlson, în vârstă de 54 de ani, a găzduit o emisiune la Fox News timp de șase ani, înainte de a fi concediat în aprilie fără nicio explicație.

Ieșirea bruscă a prezentatorului popular a survenit la doar câteva zile după ce rețeaua a acceptat să plătească 787 de milioane de dolari pentru a soluționa un proces pentru defăimare intentat de Dominion Voting Systems cu privire la răspândirea minciunilor despre alegerile prezidențiale din 2020.

De atunci, Carlson și-a lansat propria emisiune, Tucker Carlson Network, pe X.

Donald Trump Jr. i-a mai prezentat pe guvernatorul din Florida, Ron DeSantis, pe senatorul J.D. Vance (R-Ohio) și pe Ben Carson, care a fost secretar pentru locuințe în administrația lui Trump, ca potențiali vicepreședinți.

„Chiar ai nevoie de un luptător”, a spus el. „Republicanii din Washington, DC, sunt slabi.”, a mai precizat fiul lui Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel