Trupul unui tinere, găsit în pădure. Cine este principalul suspect - UPDATE: Violată, înainte de moarte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Pădure
Pădure
Polițiștii și procurorii fac cercetări pentru omor, duminică, după ce trupul unei tinere de 19 ani a fost găsit într-o pădure.

UPDATE: Potrivit IPJ Prahova, în urma cercetărilor s-a stabilit că tânăra ar fi fost violată înainte de a fi ucisă.

"Astăzi (duminică -n.r.), în jurul orei 11,00, am fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că într-o pădure din zona localităţii Râfov, a fost găsit cadavrul unei femei. Aceasta era dezbrăcată de la brâu în jos şi prezenta mai multe urme de violenţă pe corp. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoana în cauză, în vârstă de 19 ani, ar fi fost iniţial violată şi apoi ucisă de un bărbat de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere", potrivit IPJ Prahova.

Polițiștii și procurorii fac cercetări pentru omor, duminică, după ce trupul unei tinere de 19 ani a fost găsit într-o pădure din zona Râfov, județul Prahova, victima având mai multe lovituri de cuțit. Principalul suspect, un cioban, este audiat.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că polițiștii au fost sesizați de mai mulți localnici care au găsit într-o pădure din Râfov trupul unei femei.

Victima, o tânără de 19 ani, a fost înjunghiată de mai multe ori.

Presupusul autor, un tânăr de 23 de ani, este audiat de anchetatori la ora transmiterii acestei știri.

Primele informații arată că bărbatul este cioban la o stână din zonă, iar adolescenta ajuta la treburile gospodărești. Se pare că suspectul ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu adolescenta, însă aceasta s-a împotrivit.

Vezi și: Moartea lui Răzvan Ciobanu și secvența de la PRO TV. Mircea Badea: Trebuie să fim nebuni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel