Trupul lui Nelu Ploieșteanu, ridicat de la INML și transportat la Cimitirul Străulești 2
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Trupul lui Nelu Ploieșteanu, ridicat de la INML și transportat la Cimitirul Străulești 2  /  Sursă foto: Captură Antena 3
Trupul lui Nelu Ploieșteanu, ridicat de la INML și transportat la Cimitirul Străulești 2 / Sursă foto: Captură Antena 3
În această dimineață, trupul lui Nelu Ploieșteanu este ridicat de la Institutul Național de Medicină Legală.

Update:

Sicriul cu trupul lui Nelu Ploieșteanu a ajuns la Cimitirul Străulești 2. Acesta este transportat de o echipă specială ai cărei membri sunt îmbrăcați în combinezoane.

Cortegiul care transportă trupul neînsuflețit al artistului Nelu Ploieșteanu a ajuns în fața casei sale. În jurul prânzului, acesta va ajunge la Cimitirul Străulești 2, nu înainte ca preotul să ajungă la casa artistului și să țină o slujbă.

Știre inițială:

Potrivit Antena 3, trupul lui Nelu Ploieșteanu este ridicat de la INML. Acesta urmează să fie transportat la Cimitirul Străulești 2 pentru a fi înmormântat. Familia refuză să îl îngroape în condițiile impuse de autorități și consideră că ceea ce se întâmplă este o batjocură la adresa artistului.

Se va face o oprire în fața casei lui Nelu Ploieșteanu, deoarece fiicele acestuia își doresc ca trupul regretatului artist să mai treacă odată pe la locuința acestuia, iar apoi va fi transportat la Cimitirul Străulești 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel