Trupa Cargo a lansat single-ul ''Te chem''/ video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Youtube
FOTO: Youtube
Trupa Cargo a lansat, joi, single-ul "Te chem", o baladă rock care transmite un mesaj puternic despre dorinţă şi sentimente profunde şi pure, informează Universal Music România.  

"Inspiraţi de poezia lui Sorin Poclitaru, ne-am hotărât să vă arătăm şi o altă latură a spiritului Cargo, printr-un cântec care ne aduce o bucurie interioară aparte. 'Te chem' să-ţi pui căştile, să închizi ochii şi să te alături focului de tabără de pe malul mării", au transmis membrii trupei.

Youtube video image

"Te chem" este o melodie cu un sound puternic, care îmbină elemente de rock cu influenţe de blues şi folk. Cu versuri profunde, piesa este compusă de Cargo, cu versuri scrise de către Sorin Poclitaru.

Melodia a fost lansată împreună cu un videoclip regizat de Cargo, cu montaj şi post-producţie de către Constantin Ţiglă. Videoclipul a fost filmat la finalul verii trecute, în Vama Veche.

"Te chem" este al doilea single lansat de Cargo în acest an şi este disponibil pe platformele de streaming. Trupa planifică să lanseze şi alte piese în viitorul apropiat, continuând astfel să ofere fanilor săi muzică de calitate şi să se menţină în topul scenei rock din România, scrie Agerpres.

Formaţia Cargo a fost înfiinţată de Adi Bărar, la Timişoara, în 1985. De-a lungul anilor, în cadrul formaţiei au avut loc mai multe schimbări de componenţă, formulă actuală fiind Adrian "Baciu" Igrişan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Alin Achim (bass), Ionuţ Cârjă (clape) şi David Cristian (chitară).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel