Trump, PUS LA ZID de Cindy McCain: Există un singur candidat
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele Donald Trump a fost pus la zid de Cindy McCain, soția lui John McCain, fostul candidat republican la președinția Statelor Unite.

Soția fostului candidat republican John McCain, Cindy, l-a mustrat pe Trump și a anunțat public că îl susține pe Joe Biden la funcția de președinte. Aceasta s-a arătat revoltată de recentele comentarii ale lui Trump cu privire la armată, unde a numit eroii de război drept „învinși” și „fraieri”.

Cindy McCain a scris pe Twitter marți: „Soțul meu John trăia după un cod: Mai întâi Țara. Suntem republicani, da, dar în primul rând suntem americanii. Există un singur candidat în această cursă care susține valorile noastre ca națiune și acesta este Joe Biden."

Donald Trump a fost în conflict cu John McCain

Președintele l-a criticat public pe McCain în numeroase ocazii și a fost foarte supărat atunci când senatorul a votat împotriva efortului de a renunța la Obamacare. În timpul campaniei sale, Trump a spus despre McCain: „A fost un erou de război pentru că a fost capturat. Îmi plac oamenii care nu au fost capturați ... El a pierdut și ne-a dezamăgit. Nu-mi plac învinșii”, potrivit TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel