Data publicării:

Trump neagă că ar fi „implorat” producția Home Alone 2 să-l lase în film

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Politica
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Acum câteva zile, Donald Trump a fost ținta unor comentarii ce afirmau că i-ar fi „implorat” pe regizori să aibă măcat câteva secunde în celebra peliculă. Acum, Trump spune că producția l-a implorat pe el, și nu invers.

Donald Trump a încercat miercuri să convingă publicul că nu a forțat intrarea în filmul "Singur Acasă 2: Pierdut în New York" și a pretins că a fost rugat de regizor să-și facă  apariția în acest clasic de sărbători.

Fostul președinte, care este și fost newyorkez, a negat recentele acuzații ce susțin faptul că s-ar fi strecurat într-o scenă în care personajul Kevin McCallister, interpretat de Macauley Culkin, îi cere lui Trump indicații pentru a ajunge la lobby-ul din Plaza Hotel din filmul din 1992.

Regizorul filmului, Chris Columbus, a declarat pentru Business Insider în 2020 că Trump, care deținea celebrul hotel la acea vreme, ar fi permis filmările acolo doar dacă el apărea în peliculă.

Publicația a prezentat miercuri un raport în care relata această informație

"Am plătit taxa, dar el a spus, de asemenea, ”Singura modalitate în care puteți folosi Plaza este dacă apar și eu în film”, a spus Columbus, conform raportului. "Așa că am fost de acord să-l includem în film."

Deși era incert dacă scena cu Trump urma să fie eliminată ulterior, Columbus a decis să-l păstreze după ce filmul a fost proiectat pentru prima dată, mai ales că publicul ar fi aplaudat atunic când apăruse scena cu Donald Trump.

"Așa că i-am spus editorului meu: ”Lăsați-l în film. Este un moment pentru public”", a explicat Columbus pentru Business Insider. "Dar el a forțat intrarea în film", a adăugat el.

Trump a răspuns miercuri, susținând că Columbus și alții "implorau" omul de afaceri să aibă un rol în film.

"Eram foarte ocupat și nu doream să fac asta", a declarat Trump. "Au fost foarte amabili, dar mai presus de toate, persistenți. Am fost de acord, iar restul este istorie!", notează NYPost.

"Această mică apariție a avut un mare succes și a ajutat filmul să devină popular, mai ales în preajma Crăciunului", a adăugat el.

Referindu-se la afirmația lui Columbus despre impunerea sa, Trump a spus: "Nimic nu poate fi mai departe de adevăr."

"Această apariție a contribuit la succesul filmului, dar dacă s-au simțit intimidați sau nu m-au dorit, de ce m-au inclus și m-au menținut acolo timp de peste 30 de ani? Pentru că am adus, și încă aduc, un plus valoric filmului, de aceea!", a concluzionat Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel