Data publicării:

Trump își întreabă susținătorii dacă și ei cred că seamănă cu Elvis Presley / foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Donald Trump și-a întrebat susținătorii dacă și ei cred că seamănă cu Elvis Presley.

Pe fondul pregătirilor pentru reuniunea republicană din Nevada de săptămâna viitoare, fostul președinte și-a făcut timp să le ceară adepților de pe platforma de socializare Truth Social părerile despre asemănarea lui cu Elvis Presley. Fostul președinte a împărtășit o imagine cu jumătate din fața lui Elvis aliniată cu jumătate din a lui, conform The Independent.

„De atâția ani oamenii au spus că Elvis și cu mine ne semănăm”, a scris Trump sâmbătă. „Acum această poză e peste tot. Ce credeți?”, a întrebat candidatul republican.

Un urmăritor a împărtășit o imagine cu Elvis cântând cu chipul lui Trump editat deasupra și cuvintele „Trump este regele MAGA”. Un altul a postat o imagine cu profilele laterale ale ambilor.

Truth Social este plin de fotografii care îl compară pe fostul președinte cu personalități culturale, istorice și religioase. Trump a postat și o imagine cu el însuși asemănătoare lui George Washington, un videoclip în care se pretinde că este ca Dumnezeu și mesaje în care se compară cu Isus Hristos.

În 2018, Trump spunea de asemenea că în tinerețe oamenii îi spuneau că arată ca Elvis Presley.

„Nu ar trebui să spun asta, veți spune că sunt foarte îngâmfat, însă că nu sunt, dar cu excepția părului blond când eram copil, spuneau că arăt ca Elvis”, preciza Trump. Întotdeauna am considerat asta un compliment grozav.”, spunea Trump

Trump pare să aibă o afinitate pentru Elvis Presley. În timpul președinției sale, i-a acordat postum vedetei Medalia Prezidențială a Libertății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel