Trump anunță o „MARE VICTORIE“ în Nevada, unde Biden a fost declarat câștigător
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Donald Trump
Donald Trump
Într-o postare pe Twitter, președintele în exercițiu al SUA, Donald Trump, anunță o mare victorie în statul Nevada. Pe ce se bazează acesta.

Președintele în exercițiu al SUA, Donald Trump, a reacționat pe Twitter și a numit decizia ținutului Clark din Nevada de a nu certifica unul dintre rezultatele locale din cauza mai multor discrepanțe, drept „o mare victorie” și a sugerat că problema ar putea fi dovada unei probleme la scară largă.

„O mare victorie în urmă cu câteva clipe în statul Nevada”, a postat Trump pe Twitter. „Alegerea tuturor comisarilor democrați, în același vot cu președintele, tocmai a fost anulată din cauza discrepanței electorale la scară largă. Oficialii ținutului Clark nu au încredere în propria securitate electorală. Impact major!"

Problema a fost în districtul C al Comisiei ținutului Clark, care ar fi reprezentat aproximativ 1/6 din totalul voturilor din cea mai populată zonă  a statului. Alegerile s-au desfășurat între Stavros Anthony, un consilier republican din Las Vegas, și Ross Miller, democratul care a ocupat funcția de secretar de stat. Miller a ajuns să câștige cu 10 voturi mai mult decât contracandidatul său, dar oficiul Registrator al Alegătorilor din Clark County a stabilit că au fost probleme la 139 de buletine de vot, suficiente pentru a răsturna situația, precizează FoxNews.

VEZI ȘI: BLESTEMUL lui Tippecanoe. Joe Biden are motiv să se teamă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel