Trump a CÂȘTIGAT în Carolina de Nord
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Donald Trump
Donald Trump
Președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a câștigat alegerile în Carolina de Nord, conform ultimelor proiecții.

Potrivit ultimelor proiecții raportate de CNN, președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a obținut victoria în Carolina de Nord și și-a adjudecat toți cei 15 electori. Astfel, Trump a ajuns la un număr de 232 de electori. Cu toate acestea, este imposibil ca Donald Trump să mai ajungă la numărul de 270, necesari câștigării alegerilor, potrivit proiecțiilor electorale care îl dau câștigător pe Biden cu 290 de electori, la acest moment, informează CNN.

Totuși, președintele Comisiei Electorale Federale (FEC) a declarat că este de părere că există dovezi ale fraudei electorale și ale altor presupuse nereguli. Acesta a declarat că rapoartele de fraudă în unele state-cheie sunt credibile (vezi AICI).

VEZI ȘI: Alegeri SUA. Michigan, Nevada, Pennsylvania, Arizona, contestări! Diaconescu: Dacă se întâmplă așa, ar fi o situație excepțională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel