TRUCURI în bucătărie! Secretele care fac viața mai ușoară gospodinelor
Trucurile din bucătărie fac viața mai ușoară oricărei gospodine.
Se lipește peștele de grill? Pune o felie de lămâie sub pește (sau două, în funcție de dimensiunea peștelui). Peștele nu se mai arde, ci doar capătă și gustul de la lămâie.
Se arde ceapa în tigaie? Pune un praf de sare, ceapa nu se mai arde atât de ușor și doar se va căli.
Se înnegresc fructele înainte să faci plăcinta? După ce le tai, pune-le în apă cu lămâie, își vor păstra culoarea și gustul.
Intră mirosul dintr-un preparat în altul în frigider? Pune o lămâie tăiată în două în frigider, va prelua proprietățile.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Știați că un singur stat din Europa are graniță terestră cu Africa iar 9 din 10 români răspund greșit
- Ploi abundente, grindină și vânt puternic în prima zi de Paști. Județele vizate de fenomenele meteo extreme
- Horoscop 6-12 mai 2024: Zodia care s-a certat cu toată lumea. Daniela Simulescu: „Îți recomand mai mult pragmatism” /video
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui